2777
2789
عزیزم کاری به راست و دروغ موارد مطرح در سایت ندارم من معمولا اخلاقم اینطور هست کاری مشاوره ای ازم ب ...

کی این کاربر؟

حرفتون کاملا درسته

من ندیدم تاپیکاشو

پیگیرش بودم 

منم میگم حتی اگه دروغ باشه طرف میتونه رد شه بره

نه اینکه از سر حسادت فقط چون تاپیکاش پربازدید بگه دروغه و گزارش بزنه و به بقیه بگه ساده

دلیل ناراحتی بچه ها چی هست

چند روز وقت گذاشتیم براش از راهنمایی و مشاوره تا دعا کردن در شب قدر و...

گفت فقط شبا میاد

با این حال گفتیم اشکال نداره 

(هرچند یعنی طرف روز یه لحظه هم نمیتونه انلاین بشه؟!!)

بعد میاد انلاین میشه

یک عالمه کاربر میگن نگرانتیم چی شد

در بین این همه کاربر، یکی فرض یه چی میگه ، سریع بهش بر میخوره به همه بی احترامی میکنه که شما منظورتون این هست دروغ میگی!!

عزیزم مصداق این میمومنه حرف بذاری زمین صاحبش برمیداره!

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باور نداری برای بقیه تصمیم نگیر لطفا بنظرم یه عده حالشون از پربازدیدی تاپیکای این خانم بهم خورد و ا ...

چه مضحکی!!!

متوهم!!!

تئوری توطئه!!! آخه پربازدیدی اولا به چ قیمتی؟! بنظر من اون کاربر یک مریضه باید درمان بشه تاپیکای قبلیشو بخونید

ثانیا تو پربازدیدی مگه شان و‌منزلت و شخصیت آدم پیش خدا و خلق خدا بالا میره یا از لحاظ مادی مدال و جایزه و شمش طلا میدن که بقیه حسودی کنن؟!!!! والله به خدا

یه عده یه مشت دروغ برای جلب ترحم بقیه تحویل میدن یه عده دیگم باور میکنن همین

انقدر آدما رو‌گنده نکنید که بهتون نگن جهان سومی😂✋🏼

شما ها اننننقدر بیکارید که پیگیر کیا میشید موفق باشی😂😂😂😂😂

شمت نباش بچه زرنگ

در ضمن شما بیکارتری که اومدی تو تاپیکی که من تو عنوانش مطرح کردم ربطی به امثال شما بچه زرنگ نداره

کی این کاربر؟ حرفتون کاملا درسته من ندیدم تاپیکاشو پیگیرش بودم  منم میگم حتی اگه دروغ باشه ...

بله همین کاربر اوختی بی احترامی کردند و ناراحت شدم

بعد از کلی راهنمایی و دعای خیر

حرف شما رو قبول دارم اصولا کاری به راست دروغ چیزی نباید داشت یه عده هم کلا کاراگاه هستن توو سایت.

به خودشون هم گفتم همیشه بین یه عالمه مثبت هم بالاخره اقلیت منفی هست ولی ادم به مثبت ها باید احترام و معرفت داشته باشه

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
چه مضحکی!!! متوهم!!! تئوری توطئه!!! آخه پربازدیدی اولا به چ قیمتی؟! بنظر من اون کاربر یک مریضه بای ...

آخه جهان اولی بفرما بیرون از تاپیک

حالا همه واسه ما کارآگاه و زرنگ شدن

ای کاش میشد زندگی شما زرنگ رو از نزدیک دید تو مجاری همه شاخن

به عنوان یه کاربر که از سال 96 اینجا بوده میگم خیلی اینجا رو حرف کاربرا حساب نکن و ذهن خودتو مشغول نکن. همون موقع تو تاپیکاش اگر خواستی راهنمایی کن... بقیه ش دیگه زندگی خودشه و به نظرم غصه خوردن و درگیر زندگی کسی شدن به طور مجازی اشتباهه

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
دلیل ناراحتی بچه ها چی هست چند روز وقت گذاشتیم براش از راهنمایی و مشاوره تا دعا کردن در شب قدر و... ...

حرف شما هم درسته

ولی من میگم یه درصد درست باشه

بخدا من خودم بخوام داستان زندگیمو بنویسم تا صفحه صد میره بعد یه عده مریض میان میگن واسه پربازدیدی اینارو نوشتی

من با این مشکل دارم

الانم تاپیک زدم حتی اگه دروغ باشه یه عده اومدن پریدن بهم که جان سومی و خدا شفات بده

چرا یه عده به همههههه چی کار دارن؟؟؟

فک میکنن عقل کل هستن

من با این مشکل دارم

حتی اگه الکی باشه به عنوان داستان منتظر قسمت بعدیم😅😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨