سلام به همگی بیاین داستان منو بخونید من حدود ۱۲ساله ازدواج کردم و ۲تا دختر دارم تو این چند سال با کم و زیاد زندگیم کنار اومدم ۱سالی هست شوهرم میگه پسر میخوام و هر دکتری بگی میرم فقط پسر باشه بچم البته ناگفته نماند که خانوادش هم خیلی به گوشش میخونن یا دوست و رفیقاش .منم همش میگفتم بچه نمیخوام چون اصلا قصد باردار شدن نداشتم و گفتم بسه دیگه .حالا ۱ماه فهمیدم با یه زن در ارتباطه و همش به هم پیام میدن چند وقته خواب و خوراکم شده گریه به خانوادم زنگ زدم و گفتم بیاین و این با یکی در ارتباطه به خانوادم گفت من پسر میخوام و برای اینکه احساسات اینا جریحه دار کنم و به خودش بیاد به یکی پول دادم زنگم بزنه البته دروغ میگفت مادرم بهش گفت اگه میخوای زن بگیری بیا اول تکلیف اینا روشن کن بعد برو هر کار میخوای بکن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بگو اگه یه درصد احتمال داشت ک برات بچه بیارم با این کارت دیگه عمرا برای ادم خائن بخام همچین کاری بکنم.
همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه ساعت ۲۵ :) . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)
خیلی بهش بی اعتماد شدم و شکاک شدم کاش میشد از زندگیم بره کنار حالم خیلی بده😭
عزیزم اشتباه کردی همین اول به خانوادت اطلاع دادی و اشتباه کردی به روش آوردی حالا وقتی الان آنقدر میخواد توم یکی بیار چرا اینجوری میکنی 3 تا خیلی هم زیاد نیستا؟!!!! ولی فقط بهش شرط کن که تو همه چی کمکت کنه حتی اگه خسته هم باشه
تواضعی عزت بخش به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خودتون شرایط خودتون بهتر میدونید ایا میتونید بدون شوهرت مستقل باشین شرایط جدا شدن اصلا دارین حواستون باشه دوتا هم بچه دارین من ک میگم نباید به کسی میگفتی و حالا ک گفتین با شوهرت حرف بزن زندگیت رو الکی از هم نپاش