2777
2789
عنوان

چرا پسرم بد راه میره

2265 بازدید | 24 پست

پسرم کج راه میره وقتی میدوه میفته تا حالا پیش چنتا دکتر شیراز اهواز بردمش میگن مشکلی نداره الان ۵سالشه خیلی براش نگرانم . کسی دکتر ارتوپد خوب تو اهواز نمشناسه ببرمش؟

تو ۵ سالگی طبیعی نیست حتما ببر دکتر خوب

چگونه فراموشت کنم؟ آقا هستم!   بختیاری  ،شهرکرد     بنده توام دل تی تو دارم ، سیلی بکن به ای روزگارم،        میگه آقایون درخواست دوستی ندن ،، چشم ، .           کاش به جای درخواست دوستی یه چی دیگه بود که هوا ورت نداره، 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه چیزی میگم قبول کن از پوشک کردن وقتی پسرت راه میره و میدوه یعنی مشکلی نیست .

این مدل راه رفتن از پوشک زیادی 

مادر باید فکر اینجاهای بچه شو بکنه به خاطر راحتی خودش ادرار سوختگی و کج کردن پای نوزاد رو نیاره با پوشک به جونش 

درسته کهنه شستن سخته آدم اذیت میشه ولی بچه پاهاش کج نمیشه 

که بخواد بد راه بره مشکل نیست نترس

خدایا شکرت که یه همسر مهربون 🥰و با وفا❤️ بهم دادی و یه نی نی دوست داشتنی😘 ثمره ی عشق مون قرار دادی❤️😘نگاهت همیشه به زندگیم بوده مرسی خدا جووونم🥰❤️😘

خاهر زادم همینجوریه ۳سالشه  نمیتونه بدوهه زیاد میفته و پاشو کج میزاره بردن دکتر شیراز گفتن مچ پاش انحراف داره هر چی سنش کمتر باشه با کفش های طبی مخصوص که باید همیشه پاش باشه جز موقع خواب اصلاح میشه ولی بزرگتر بشن باید عمل شن 

بچه ماهم وقتی راه میرفت پاش رو کج میذاشت، متوجه شدن انحراف داره، کفشای طبی مخصوص بهش دادن، الان پنج سالشه کاملا خوب شده

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.
شاید کمبود  ویتامین داشته باشه دخترم دو ساله  بود همین جور راه می رفت بردم دکتر ویتامین به ...

بردم پیش دکتر آرتی اهواز میگفت موقع زایمان درست اکسیژن به مغزش نرسیده رگ پاش خشک شده ماساژ بدین خوب میشه شربت مولتی ویتامین و کلسیم اینا داد ولی هیچ تغییری نکرد

عزیزم یه چیزی میگم قبول کن از پوشک کردن وقتی پسرت راه میره و میدوه یعنی مشکلی نیست . این مدل راه رف ...

ولی من خیلی کم پوشک میکردم تو خونمون همش ازاد بود فقط وقتی میرفتیم بیرون پوشک میکردم

کجا بردین دکتر؟

مشهدیم

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.

عزیزم پسرمنم همینطوری بود پاشو کج میزاشت میدوید میفتاد دکتر ارتوپد بردمش گفت بایدعمل شه پاشو بشکنیم دوباره گچ کنیم بردمش دکتر متخصص گفت اصلا این کارو نکنید خوب میشه الان ۸سالشه خوب خوب شده انگار نه انگار 

به یه متخصص خوب نشون بده تا قبل از مدرسه رفتن حتما درمانش کن چون تو مدرسه اذیت میشه

پیش چنتا برم میگن مشکلی نداره پیش دکتر ابطحیان شیراز بردمش میگفت بدنش انعطاف پذیریش بالاس بخاطر همینه مشکلی نداره دکتر آرتی اهواز میگه موقع زایمان اکسیژن به مغزش نرسیده رگ پاش خشک شده ماساژ بدی خوب میشه دیگه نمیدونم پیش کدوم دکتر ببرمش که خوب بشه