2777
2789
عنوان

شوهرم یطوری شده چند وقته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم با این که حقوق ثابت داره ولی از بس بی مدیریت هست وام داره که همش ناله و زاری که ندارم و فلان ولی به خودش حسابی میرسه بعد میاد زبان بازی میکنه و فلان که اصلا برام ارزش نداره حالا بیام غصه بخورم چرا عوض شده،؟ زیاد ذهنتون درگیر نکن برو تو قیافه تا خودش بیاد سمتت

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
عزیزممممی چقدر درکت میکنم نذار دوره عقدت طولانی شه فقط میتونم بگم خودتو کوچیک نکن مخصوصا تو عقد نه ...

قربونت ابجی جون 

بخدا دلم خون شده از دستش چهار ماهه عقد کردم مگه چکار کردم که انقدر سرد شد دارم میمیرم 

قبل عقد انقدر عاشق بازی در میاورد با خودم میگفتم خوشبخت تر از من نیست که انقدر شوهرش بهش محبت کنه گل مخرید حرفای عاشقانه و اصلا نیم ساعت نمیشد ازم بی خبر بشه از وقتی عقد کردیم انگار کل اون عشق تموم شد شد یک مرد بی روح و سنگ دل نه ب نظرام اهمیت میده نه حرفامم نه حتی به لباس و ارایشم هیچی به هیچ با اینکه من هیچکار نکردم حتی خانوادشم متعجبن که چشه همش نصیحتش مکنن ولی انگار نه انگار 

دعوت نمکنم الان دوروزه قهریم یک زنگ نمزنه بهم با اینکه مقصره 😔💔

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
شوهرم با این که حقوق ثابت داره ولی از بس بی مدیریت هست وام داره که همش ناله و زاری که ندارم و فلان و ...

همین کارو میکنم  میدونی من خیلی وا دادم متاسفانه انقدری که خیلی دور برداشته و هیچ ترس از دست دادنمو نداره

قربونت ابجی جون  بخدا دلم خون شده از دستش چهار ماهه عقد کردم مگه چکار کردم که انقدر سرد شد دار ...

حتماً ب ایندتون فکر میکن الان دیدی ک زندگیا خیلی سخت شده مردا هیچوقت از افکارشون حرف نمیزنن تو زنگ بزن بهش یا پیام بده بگو بی وفا یادی نمیکنی ببین چی میگ عزیزم

علتش شاید خود اون مرد باشه شاید با خودش مشکل داره جای دیگه که نمیتونه بیاد مثل قبل عاشقانه رفتار کنه شاید جایی کم آورده شاید کاری کرده داره به کارای خودش فکر میکنه مردا مثل ما نیستن که با ما فرق دارن باید همه چی براشون اکی باشه تا بیان عشق و عاشقی دربیارن از خودشون ما باهاشون فرق داریم

قربونت ابجی جون  بخدا دلم خون شده از دستش چهار ماهه عقد کردم مگه چکار کردم که انقدر سرد شد دار ...

چقدر این مردا پر مدعا شدن بخدا

تا خرشون از پل میگذره واسه خودشون میتازونن حساااابی

انگار کی هستن والا   من که هیچ نمیتونم ناز کنم چون یه ماهم بشه نمیاد عذرخواهی کنه فقققط توجیح میکنه  دیگه عادت کردم

همین کارو میکنم  میدونی من خیلی وا دادم متاسفانه انقدری که خیلی دور برداشته و هیچ ترس از دست دا ...

شما همونی هستیکه وام گرفتین برا خونه دار شدن شوهرتون مخالف بود؟

حتماً ب ایندتون فکر میکن الان دیدی ک زندگیا خیلی سخت شده مردا هیچوقت از افکارشون حرف نمیزنن تو زنگ ب ...

عزیزم قربونت برم اگه بدونی با من چیکار مکنه از سر لجبازیشع که زنگ نمزنه چون مدونه من احمق مشم بهش زنگ مزنم خیالش راحته دفعه های قبلم من زنگ مزدم دوباره به خودش اجازه اشتباه کردن میده و تکرار مکنه بعدم بیخیال میشینه تا منی که گناهی ندارم و بی تقصیرم از دلش در بیارم 😞

دارم ازش متنفر میشم 😔💔

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍