2777
2789
عنوان

شوهرم یطوری شده چند وقته😔

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 51 پست
من خودم پول بهم نرسه حوصله و اعصاب ندارم حتی حرف عاشقانه واین چرت و پرتا و رابطه برام بی معنی میشه ح ...

خب چرا باهام حرف نمیزنه همیشه میگم هر مشکلی داری با من حرف بزن من کنارنم اما الان نمیگه و فقط بهم بی توجه و بی اهمیت شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والله منم بعضی وقتا دوست دارم تنها بخوابم نه خیانت کردم نه چیزی چرا انقدر حرکات مردا برامون باید مهم باشه؟ شاید با خودش درگیره بنده خدا 

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم
خب چرا باهام حرف نمیزنه همیشه میگم هر مشکلی داری با من حرف بزن من کنارنم اما الان نمیگه و فقط بهم بی ...

شاید کسی گوششون پر کرده

هعی 😭 شوهر منم سره هیچی سرد شده هم از اون نظر هم از نظر اخلاقی رفتاری احساس مکنم کنارم خوشحال نیست بهش خوش نمگذره دلم داره میترکه باز تو خداتو شکر کن تو خونه خودتی هرشب مجبوره بیاد خونه منکه عقدم خونه بابام 💔 

اصلا دیگه مثل قدیم به حرفمم گوش نمده اون همه عشق و عاشقی انگار نابود شده دارم کم کم ازش متنفر میشم 😔

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
هعی 😭 شوهر منم سره هیچی سرد شده هم از اون نظر هم از نظر اخلاقی رفتاری احساس مکنم کنارم خوشحال نیست ...

عزیزممممی چقدر درکت میکنم نذار دوره عقدت طولانی شه

فقط میتونم بگم خودتو کوچیک نکن مخصوصا تو عقد نه که دعوت کنی فقط منت نکش  من کردم تو نکن

دقیقا دقیقا شوهرمنم اینطوری شده 

همش میگم‌نکنه برامون دعا گرفته باشن 

هم‌اعتقاد دارم هم‌ادمش و‌دارم😐😐😐😐

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
واقعا؟  راستم میگی شایدم اینطور باشه

اره والله پتو مثلا دو نفره داریم شب میکشه رو خودش میرم پتو یه نفره برا خودم میارم یا خیلی بد خواب هست جا ندارم بخوابم دلم میخواد برم رو مبل بخوابم یا خوابم نمیگیره میام تو نت یا سایت رو مبل دراز میکشم صدا میکنه چرا نمیخوابی و فلان گاهی آدم میخواد برا خودش تنها باشه حالا شوهر شما رو نمیدونم من که خستم خیلی 

ذکر یا ودود رو زیاد بگو...

منم راستش بعضی وقتا دوس دارم تنها بخوابم

حتی شوهرمم همینطوریه گاهی دوس داریم تنها باشیم..

زیاد حساس نشو ...

یه چیزی دیگه من خودم تو این شب و روزای قدر و احیا یک غمی تو دلم میوفته که حوصله هیچکی رو ندارم..

الان هردومون اینجوری شدیم ...

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت