2777
2789
عنوان

بچه ی دوم بیارم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 67 پست
من الان پسرم دوساله سه ماهشه فهمیدم باردارم البته هنوز مشخص نیست چون یکم لکه بینی دارم تا ببینم چی م ...

به سلامتی عزیزم 

من فکرشم برام سخته فقط شوهرم اصرار داره 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حس میکنم تواین دوره باید خیلی محتاط باشی برای چند تا فرزند داشتن چون نیازای بچه ها خیلی متفاوته ب ...

اره دقیقا خودمم تو همین فکر بودم. واقعا ی حقوق کفاف زندگی ی خونواده ی ۴ نفره رو نمیده الان 

مگه من و ما شریک زندگیت هستیم ،،،من بگم بیار میری میاری ؟!! بگم نه هم کلن تموم؟!!!

یکم مشورت گرفتن از کسایی که تجربه دارن و نظرات متفاوت بد نیست 

سخت نگیر 

اره دقیقا خودمم تو همین فکر بودم. واقعا ی حقوق کفاف زندگی ی خونواده ی ۴ نفره رو نمیده الان 

من باهمه ی وجودم حس میکنم که هممون حس مادری رو دوستش داریم اماخب شرایطمون اجازه نمیده یا نداده... 

من به اون روزا نرسیدم هیچوقت ولی دل کیه که بچه نخواد... 

فقط خداکمک کنه از پس اینده هم بربیایم

حتمابیار عزیزم  فاصله سنی من و داداشم دوساله این قدر خس‌خوبی دارم که یه برادر دارم  ماما ...

تک که نمیزارم بمونه فقط توی این شرایط خواستم تصمیم بگیرم.

منم خودم دو تا برادر دارم بدون اونا زنده نمیموندم😍

نظرم این بود که همین ی دونه بسه 🤦‍♀️

خب پس تمومه 

تو واقعا دلت نمیخواد بچه دوم بیاری 

شوهرت درسته اصرار میکنه ولی 99درصد مسئولیت بچه داری با تو خواهد بود چون 

پدرها که معمولا از بچه ها نگهداری نمیکنن 

خدایا دوست دارم
من ۲۷ سالمه یکی دوبار اقدام کردم نشد واسه اولی هم پشیمون شدم حتی 😂😂 به همون جوجه کوچولوت برس همه ...

به سلامتی عزیزم . انشالله به زودی مامان بشیی 😍