2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورو امضات . شما پیشبینی و امثال این هم انجام میدین؟

ن اگه کسی هم این ادعارو کرد مطمعن باشین داره دروغ میگه اما اگه میخواین سوالتونو بپرسین شاید بتونم راهنماییتون کنم

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
مرسی لطف کردین حتما میخونمش

خواهش میکنم

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
مرسی اسکرین گرفتم برم بخرمش انتشارات کجا؟

یوشیتا

ن اگه کسی هم این ادعارو کرد مطمعن باشین داره دروغ میگه اما اگه میخواین سوالتونو بپرسین شاید بتونم را ...

من نامزدم تا میاد خونمون جنگ و دعوا راه میفته و با مامانم همش دعوا میکنن این اتفاقم فقط زمانایی میفته ک نامزدم خونمونه .الان چند روز قهرن ومن دارم عذاب میکشم چون ن اجازه دارم باهاش حرف بزنم و ن ببینمش میخوام ببینم این جنگ و دعوا ها تا کجا ادامه داره و کی تموم میشه و بی خیر میگذره

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
مرسی از پیشنهادت  می خونم حتما

خواهش میکنم عزیزم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

من نامزدم تا میاد خونمون جنگ و دعوا راه میفته و با مامانم همش دعوا میکنن این اتفاقم فقط زمانایی میفت ...

سوالتون خیلی کلیه باید یه ذره بیشتر توضیح بدین بیشتر علت دعوا ها چیه؟ این اولین بارشه که اینقد طول کشیده یا بازم پیش اومده؟ اگه میخواین معجزه اسا درمان بشه به قرآن توسل کنین و سوره طلاق و مزمل بخونین معجزه میکنه طرفو اینقدر اروم میکنه که دیگه اینکارارو نکنه دعای ناد علیم بخونین سه بار به خودتون بدمین و وقتی اون میاد به روش بدمین