من نامزدم تا میاد خونمون جنگ و دعوا راه میفته و با مامانم همش دعوا میکنن این اتفاقم فقط زمانایی میفت ...
عزیزم سعی کن میانداری کنی؛ حق رو به هیچکدوم ندی در حضورشون و به آرامش دعوتشون کنی؛ بعد تک تک بپرسی چی بوده مشکل و سعی کنی جو رو آروم کنی؛ نامزدتون جوونه خوب ممکنه بی تجربگی کنه ولی بزرگار بهتر دامن نزنه تا روشون بهم باز بشه؛ از مشاورکمک بگیر
مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
سوالتون خیلی کلیه باید یه ذره بیشتر توضیح بدین بیشتر علت دعوا ها چیه؟ این اولین بارشه که اینقد طول ک ...
میدونین همیشه اینقدر طول میکشه مشکل نامزدم نیست مشکل مادرمه همش اونه ک دعوا راه میندازه چیکار کنم ک نتونه دعوا راه بندازه؟
یک عدد تعلیق شده (من A60good)سابق هستم نفسمبنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
میدونین همیشه اینقدر طول میکشه مشکل نامزدم نیست مشکل مادرمه همش اونه ک دعوا راه میندازه چیکار کنم ک ...
پس قبول دارین که مقصر مادرتونه خب با مادرت جداگونه حرف بزن و از عاقبت بد اینکارش براش صحبت کن یجوری که ممکنه دیگه کسیو که میخوام بدست نیارم و عواقب این سرنوشتو براش بگو از اون طرف با نامزدتونم با محبت صحبت کنین و بهش احترام بزارین البته اگه مقصر نیست و کن کم ازش بخواین که بخاطر شما کوتاه بیاد و بگو اینم موقته ازدواج ک کردیم هم مادرم بهتر میشه هم اینکه اگرم بهتر نشد دیگه قدرت دخالت تو زندگیمونو نداره چون نزدیکتون نیست
مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار