2777
2789
امیدم ب خداست خداجای حق نشسته انشالله ک این وسط خوب وبد مشخص بشه وبدذات ب سزای عملش برسه

الهی آمین 

خودتو ناراحت نکن عزیزم 

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کتاب روانشناسی خوب و ساده و کاربردی برای برخورد با آدمای مختلف معرفی کنین لطفا

یا پروردگار الان؟ باور کن مغز من الان از بیخوابی هنگه ولی تازه یه کتاب جدید شروع کردم: وقتی نیچه گریست؛ تم روانشناسی داره

یه کتاب روانشناسی خوب و ساده و کاربردی برای برخورد با آدمای مختلف معرفی کنین لطفا

بهترین کتاب روانشناسی که در عمرم خوندم و با طلا هم بخریش بازم ارزونه کتاب زبان بدن از جو ناوارو نویسندش یک افسر پلیس اف.بی.ای هستش که بهت نشون میده طرفی ک کنارته یا روبه روته با تکون خوردنش ذهنشو میخونی

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
یا پروردگار الان؟ باور کن مغز من الان از بیخوابی هنگه ولی تازه یه کتاب جدید شروع کردم: وقتی نیچه گری ...

نه معرفی کنه بعدا میخونم فعلا یه کتاب دارم میخونم اون تموم بشه میرم سراغ کتاب بعدی 

کتاب وقتی نیچه گریست عالیه 

ولی من از اروین یالوم کتاب درمان شوپنهاور رو بیشتر دوست داشتم خیلی قشنگ بود

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

این شبو به همین راحتی از دست ندین استفاده کنین یکساله منتظر همین شبم این شب معجزس

در مورو امضات . شما پیشبینی و امثال این هم انجام میدین؟

یک عدد تعلیق شده  (من A60good)سابق هستم              نفسم‌بنده نفس های کسی هست که ازم گرفتنش❤A😭 ۱۴۰۲/۰۲/۰۵یادت نره توی این روز چ بلایی سرت آوردن همشون رو داغون کن نزار اب خوش از گلوشون پایین بره.
بهترین کتاب روانشناسی که در عمرم خوندم و با طلا هم بخریش بازم ارزونه کتاب زبان بدن از جو ناوارو نویس ...

مرسی لطف کردین حتما میخونمش

نمیدونم اعصابم خورد شد نصفه نیمه تعریف کرد بعدشم تاپیکش ترکید 

منم اتفاقا بعد از یکسال اومده بودم نی نی سایت با علاقه داشتم میخوندم؛ از بس بی نتیجه موند تاپیکش احتمالا برم سال بعد برگردم😂