2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44501 بازدید | 142 پست
اسی فقط سرویس پلاستیکت و خریدی ؟ اگه چیز دیگه ای خریدی توام یع نظر بع مو بدع منم نامزدم دقیقا هم سن ...

ن من فاز بزرگتونه گرفتم گفتم دکوری اخرسرر

چیزای کوچیک دکوری نخر بجاش چیزای بزرگ وشیک خوبه

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
منم هربار برم بیرون خشم بیاد میخرم  پلاستیک با اینکه تموم لیستشو تیک زدم ولی بازم میخرم😂

اصن ی حس خوب داره امروز برای طوطیم ی کالسکه کوچولو ... ۶تا توپ تو توری... ی چرتکه کوچولو ... خریدم مادر شوهرم میگفت طوطی هم اضافه شد ذوق مرگ شده طوطیم اصن حالی ب حالیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فقط توروخدا از هر چی ده مدل و ده دست نگیرید هی نگید رسم داریم تابوشکن باشید بیاید به هم کمک کنیم با ...

چقد قشنگ

ممنونم❤️

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
یاخدا من ط هزینه  وسیله های خدم موندم خوبه طوطی ندارما🤣🤣🤣

ننه اگر بدونی چ ذوقی کرده سوت میزنه خوشحال با غر غر فرق داره... مادر شوهرم میگفت نگه دار برای بچت... وسیله هاشو

وای بخدا من گفتم سرویس چینیا ۱۲نفره هس بعد چیزای کوچیک توش داره بدرد نخوره چهاردست ارکوپال گرفتم خو ...

اره خوب کاری کردی من سرویس چینی 18نفره گرفتم سنگین ب درد نخور گرون ولی من ارکوپالم خریدم

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑

به نظر من وسایل برقی هاتو  ایرانی بخر که اذیت نشی و نگران نباشی که اگه خراب شد چیکار کنی. من یخچال دوو دارم و ازش راضیم . چوبی هارو هم در حد مبل و تخت بخر و دیگه سراغ کنسول و میز ناهار خوری نرو

سلام دوستان اگه میخواین جهیزیه برقی بگیرید برید داخل این سایته کامل کامل جهیزیه برقی رو نوشته و راهنمایی کرده که چطوری انتخاب کنید .. من خودم چند قلم از جهیزیه ام رو از این سایته انتخاب کردن

هنوز دارم داخلش میگردم تا و پیدا میکنم و نظر بقیه رو هم میخونم لینکشو میزارم براتون اگه خواستید شما هم برید ببینید شاید بدردتون بخوره.

https://whybuy.ir/brides-electrical-appliances/

فقط جهیزیه برقی رو گذاشته!

روزیکه مامانم گفت دارم برای جهالت پول جمع می کنم راست حسینی خبر مرگم بهم دادن آخه نه اینکه پسرهای امروز تحفه ات تو هم پول جمع آشغال ترزه دوست دختر باز بی شرف قلدر کثافت مسخره کن هرزه ی نادون  غلط کردن گه خوردی ناراحت میشی

سلام عزیزانم، من یک کانال کالاهای لوکس و خاص خانه دارم،وسایلی که میارم هم خیلی ناز و دوست داشتنی هستن و هم لاکچری،جدیدترین ساعت های دیواری،ساعت ایستاده، ظروف پذیرایی،اکسسوری خونه، آباژور،تابلو، آینه های دکوراتیو،عسلی و جلو مبلی،تاب ریلکسی،استند،ویترین جدید،کلی چیز دیگه رو می تونی توی کانالم ببینی، تو این گرونی ها، قیمتش هم خیلی مناسب هست، خودمون هم کارگاه تولیدی داریم،نمایشگاه هم برای خودمون هست،اجاره نمیدم اینه که قیمت برام مناسب میفته،منم با قیمت مناسب، در اختیار مشتری می ذارم، لینک کانال رو نمی تونم بذارم چون تبلیغ حساب میشه

اول تو ایتا یا تلگرام،بله یا روبیکا یک جا بنویس serfaareshat@

مرحله دو: بعد بفرست برای یک نفر یا پیام های ذخیره شده خودت

مرحله سوم: حالا خودت بزن روش بیا پی وی من، لینک کانال رو بهت بدم.

اگه ساکن کرج هم هستی، بیا مشکین دشت، کریم آباد، بین مقداد ۶و۷صنایع چوب ایران راش

تلفن: ۰۹۱۲۹۵۳۱۹۳۲

هرچی هست جای شوهر آینده ام بودم  خونه ای می گرفتم که اینقدر بزرگ باشه که پذیرایی داشته باشه نماد شکوه و زیبایی به نظرم میل به اشرافی شدن هیج وقت از بین نمیره کمونیسم وار 

عهده دار خرید کل جهیزیه خودمون بودیم به این خاطر اولویت ها رو خوب میدونم

اول برقی بزرگ

دوم برقی های کوچک

سوم فرش

چهارم پرده

پنجم تخت و سرویس خوابت و تشک مهمان...مبل اخر اخر نداشتی کسی نمیگه چرا نداشتی فوقش چند سال بعد ی گرونشو میخری چیز ارزون بخری بیخ ریش خودته مبل کسی معمولا عوض نمیکنه

ششم سرویس کریستال

هفتم سرویس ارکوپال یا چینی یا پیرکس .سلیقه ایه .

هشتم سرویس قابلمه و تابه

نهم سرویس قاشق و چنگال

دهم کتری .سماور .هرچیز که برای دم اوری چایی مصرف میکنید

یازدهم سرویس حبوبات

دوازدهم سرویس ابزار یا ابزارای جداگانه ان هایی که مصرف میکنی

سیزدهم سرویس پلاستیک

چهاردهم وسایل پارچه ای و خورده ریزای اشپزخانه