2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست
چقد الان رو پلاستیک حرص خوردم

حرص نخور دیگه خریدی فقط کاری که می تونی بکنی اینه که پلاستیک های اضافه را بگذار توی یک پلاستیک بزرگ و بگذار توی انبار جایی که بهشون آسیب نرسه .... بعد چند سال این پلاستیک‌های توی دستت می شکنند یا خراب و کثیف میشن میری اونا را برمیداری و استفاده می کنی .... کلی پس انداز میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر اگه لیست داری به منم بده تورو خدا موندم چی بخرم اصلآ😕😕

لیست ندارم و اینکه تجربه هم ندارم ۱۹سالمه

الان میبینم چقد بد ک زیاد سرویس پلاستیک خریدم

همونو کم کن چیزای مارکم خوبه بخر

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
بیخیال دیگ خریدی شما ب کسی ک خواست جهیزیه بخره بگو نگیره    

😂🤦‍♀️چیکارشون کنم نمیدونم

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
حرص نخور دیگه خریدی فقط کاری که می تونی بکنی اینه که پلاستیک های اضافه را بگذار توی یک پلاستیک بزرگ ...

چقد خوب گفتین 

اره مرسی😍😂خوشحال شدم یه لحظه

خدارو شکر هنوز پلاستیک نخریدم😂

نخر بیاتقسیم کنیم واسه من زیاده پشیمونم😂😂😂😂

😂🤦‍♀️چیکارشون کنم نمیدونم

اسی فقط سرویس پلاستیکت و خریدی ؟ اگه چیز دیگه ای خریدی توام یع نظر بع مو بدع منم نامزدم دقیقا هم سن خدت اکثرا میرم بیرون چیزی میخرم میارم بعد پشیمون میشم ولی من اکثرا ب دکوری فانتزی هزینه میدم😂😂فک کنم نصف جهزیم بشه دکوری

من نمیخوام والا ببر پس بده بجاش یه چیز دیگه وردار

پلاسکوها جز پلاستیک چیز دیگه ندارن🤦‍♀️

میخای جهزیت تیکه تیکه بخری  سنگین هارو یا یه جا بخری ؟؟

مثلا پلاستیکارو تموم کردم بعد ازوسایل برقیام چن تایی مونده 

سرویس پذیرایی اینا گرفتم

سرویس چوبم واسه اخرسره

فقط توروخدا از هر چی ده مدل و ده دست نگیرید هی نگید رسم داریم تابوشکن باشید بیاید به هم کمک کنیم با بی توجهی به رسم ها این چشم و هم چشمیا و خاله زنک بازیا برداشته بشه فردا هزار تا ظرف و وسیله قشنگ میاد میتونید بعدا اضافه کنید فعلا وسیله های لازمه ی شروع یه زندگی اروم رو بخرید تا بعد

هیچکس با جمع و جور زندگی کردن بدبخت نشده و هیچکس با هزار رنگ و مدل وسیله داشتن خوشبخت نشده مهم دلتونه که تو اون خونه خوش باشید رفیق و همدم و تکیه گاه همدیگه باشید غصه ی مال دنیارو نخورید خدا جورش میکنه خوشبخت باشین همگی