2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست

خیلی خیلی برمیگرده به سبک زندگیتون 

مثلا من سولاردوم -جاروشارژی-اتوپرس-ظرفشویی…خیلی استفاده می‌کنم 

به جاش مثلا چرخ گوشت اصلا/

صد تا صافی و لگن نخریدم ..

چیزی که در لحظه مد و سریع دمده میشه نخرید 

چندین دست رختخواب 🫠نگیرید جا گیر 

قابلمه سی نفره نخریدم چون عمرا برا این تعداد خودم غذا درس کنم 😂

اگر اهل چایی زیادی سماور نخر ..قوری و کتری برا دم دست و یه قوری کتری بزرگتر برا وقتی مهمون داشتی&nbs ...

چقد الان رو پلاستیک حرص خوردم

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که ان شاءالله خوشبخت باشی

ببین عزیزم خیلی چیزا بستگی به استفاده خودت داره یعنی من میگم فلان چیزو نخر به کار نمیاد یکی دیگه میگه من هر روز استفاده میکنم ازش پس خودت ببینی خونه مادرت چی به کارشون میاد یا کارشونو آسون میکنه همونو بخر 

ولی نظر من اینه: یه خرد کن بخر که دستت با رنده داغون نشه یه گوشتکوب برقی سه کاره بخر چون غذا ساز دنگ و فنگش زیاده ولی این راحت و جمع و جوره آبمیوه گیری تک کاره بخر آسیاب برقی تک بخر ارزونه یه اون توستر بخر که کار فر رو انجام بده همزن برقی بخر برای درست کردن کیک جاروبرقی اتو معمولی و سشوار.چرخگوشت نخر چون میتونی بدی همون بیرون چرخ کنن واست فر گرونه ماکروفر کاراییش کمه

سرویس چوبم که اگه با شماست بوفه اصلا نخر تشک طبی تخت بخر از یافت آباد یا نعمت اباد بخر تو تولیدی.ظرف ۱۸ نفره بگیر که نخوای همش اضافه کنی با سه دست پارچ ک لیوان برای مهمون میتونی یه دست ظرف دیگم واسه دم دستی بگیری .وسایل ریز آشمزخونه رو حتماااا بذار اخر چون تمومی نداره سرویس پلاستیک سلیقه ایه ولی به نظر من پک نگیر تیکه هایی که استفاده میکنی رو از برند لیمون انتخاب کن تو خونت حتما از دو یا سه رنگ استفاده کن و همرو بر اساس اون رنگا بچین که دکوراسیونت شیک باشه دکوری رو اخر سر وقتی چیدمانت مشخص شد بخر 

من سرویس پلاستیکم کامل 3 سال نیم پیش خریدم 2 میلیون خوردهی ولی از نصفه بیشتر استفاده نکردم همین جور ...

😂😂وای خدا چ کاری بود لگن سه تا سه تا اخه خریدم

پشیمونم ازالان

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
خیلی خیلی برمیگرده به سبک زندگیتون  مثلا من سولاردوم -جاروشارژی-اتوپرس-ظرفشویی…خیلی استفاده می ...

فقط از ۶تومنی ک دادم ب پلاستیکا الان حرص میخورم

وای عزیزم چه اشتباهیییی باور کن اغراق نمیکنم مطمئن باش نصفشم به کارت نمیاد فقط کابینتاتو شلوغ میکنی ...

اخه ۶ تومن فقط دهن پر کنه چیزی نداره ک من دوتیکه خریدم پلاستیک شد ۷ تومن بعدشم پلاستیک معمولی با لیمون فرق قیمتش خداعه مثلا دوتا لگن لیممون بخری میهشه ۱ تومن این پلاسنیک اشغالا میشه ۲۰۰ تومن

اولا که ان شاءالله خوشبخت باشی ببین عزیزم خیلی چیزا بستگی به استفاده خودت داره یعنی من میگم فلان چی ...

مرسی از راهنماییت گلم❤️

😂😂وای خدا چ کاری بود لگن سه تا سه تا اخه خریدم پشیمونم ازالان

اشکال نداره نگه دار یک زمانی به دردت میخوره مامانم میگفت هر چی وسایل هات استفاده نکردی بزار کنار بچت بزرگ بشه عروس بشه به کارت میاد ولی خدایش سرویس پلاستیک کجا به کارم میاد خدا میدونه

اخه ۶ تومن فقط دهن پر کنه چیزی نداره ک من دوتیکه خریدم پلاستیک شد ۷ تومن بعدشم پلاستیک معمولی با لیم ...

من زیاد رو مارک واسه پلاستیک کاری نداشتم چون پلاستیکه مارکش مهم نبود واسم

ولی فک ک میکنم میبینم زیاد برداشتم

یادش بخیر چقدر بوفه و جاکفشی بلند مد بود الان دیوار پرشده همه گذاشتن واسه فروش ،اگر جاکفشی توکار باشه خیلی خوبه اگر نبود یه چیز جمع و جور انتخاب کن من جاکفشیم دومتر بود ردش کردم رفت😄

حالا باورت میشه هنوز ک هنوز من مرتب پلاستیک میخرم با اینکه ی سری ست حدودا ۱۰۰تیکه بود و تک تک هم خری ...

منم هربار برم بیرون خشم بیاد میخرم  پلاستیک با اینکه تموم لیستشو تیک زدم ولی بازم میخرم😂

اشکال نداره نگه دار یک زمانی به دردت میخوره مامانم میگفت هر چی وسایل هات استفاده نکردی بزار کنار بچت ...

🤦‍♀️پشیمون شدم ازخریدنش 

یادش بخیر چقدر بوفه و جاکفشی بلند مد بود الان دیوار پرشده همه گذاشتن واسه فروش ،اگر جاکفشی توکار باش ...

دومتر😂