2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست

ببین اصلا کسی نمیتونه مشاوره خاصی بهت بده هر کس سبک زندگیش متفاوته 

از لوازم برقی فقط خودت میتونی تشخیص بدی چیا لازمت میشه 

من خودم اتفاقا برای پلوپز و سرخ کنم خیلی تحقیق کردم تو جهیزیه چون می‌دونم آدم تنبلیم و اینا از آشپزی نجاتم میدن 

مثلا من خودم مخلوط کن رو ب گوشتکوب برقی ترجیح میدم 

سرویس چینی رو ب آرکوپال .

من دمه دستیم آرکوپال گرفتم ک سبک باشه وای برای مهمون سرویس چینی 

ولی این نکته رو بگم همیشه اول اول وسایل برقیتو بخر بعد خورده زیرا 

والا اگه الان پیدا بشه پاناسونیک .برقی های بزرگ مثل یخچال لباسشویی ماکرو سامسونگ و ال جی. بوش هم خوب ...

مرسی❤️⚘️

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم چه اشتباهیییی باور کن اغراق نمیکنم مطمئن باش نصفشم به کارت نمیاد فقط کابینتاتو شلوغ میکنی ...

منم 3 سال نیم پیش سرویس پلاستیک لیمون خریدم 2 میلیون بیشتریا هنوز به کارم نیامده

وای عزیزم چه اشتباهیییی باور کن اغراق نمیکنم مطمئن باش نصفشم به کارت نمیاد فقط کابینتاتو شلوغ میکنی ...

حالا باورت میشه هنوز ک هنوز من مرتب پلاستیک میخرم با اینکه ی سری ست حدودا ۱۰۰تیکه بود و تک تک هم خریده بودم سیر مونی ندارم ازش کثااافت پلاستیک

مشهدی؟؟؟؟ منم شوهرم سرویس کامل جوب و مبل حتی میز تلویزیون هم خرید و  خوشخواب خرید و تلویزیون و ...

اره عزیزم

میگم بستگی ب توافق طرفین داره داخل مشهد وقتی رسمممونه باید عهده دار باشند حالا چ زیاد چ کم یکی فقط سرویس چوب تنها میگیره یکی همه رو قبول دار میش

من سه تومن خریدم کامل کامل از سرای ایرانی مارک لیمون اما پارسال 😂😐

سرویس نخریدم بدبختی تکی تکی جنس خوب زیاد گرفتمع😂اول ازپلاستیک گرفتم زیاد خریدم جوگرف😂😂

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
من اول فکر میکردم گوشتکوب برقی کارایی نداره ولی بعد استفاده دیدم مثل عصای دست میمونه دو سوته همه چیه ...

خریدم 🙂❤️

من ماه دیگ تازه قراره نامزد کنم ولی تا الان ۸۰ درصد جهیزیمو خریدم . ب نظرم اینجوری دوران نامزدی دیگ استرس هیچی رو نمی‌کشی . قبل اونم چون عجله ای نداری قشنگ میتونی وقت بذاری تحقیق کنی یا حتی پول جمع کنی چیزی م دوست داری بخری 

اشتباه کردم حسابی پس

اگر اهل چایی زیادی سماور نخر ..قوری و کتری برا دم دست و یه قوری کتری بزرگتر برا وقتی مهمون داشتی 

چینی 12 نفره کافیه ولی یه چیز شیک بگیر مثلاً کار ترک باشه 

روتختی جنس خوب بگیر ک استفاده کنی 

من اتو پرس و جارو شارژی و ماشین ظرفشویی گرفتم استفاده ام میکنم 

قابلمه جنس خوب بگیر یه عالی و شیک یه دستم دم دستی ..سرویس قابلمه استیل خیلی کارایی ندارد فقط برا خورشت و سوپ خوبه 

سرویس کریستالم یه کار ساده شیک بگیر ک همیشه مد باشه 

دیگ دکوری های سلطنتی از مد افتاده خونه رو شلوغ نکن 

گوشت کوب برقی و توستر و سرخ کن چرخشی ک یه قاشق روغن میخواد خوبه ...غذاسازم خوبه کارآیی داره 

ولی خب بقیه لوازم برقی توی حاشیه آن 

پلاستیک کم بگیر چون قیمتش بالاس ولی تو چشم نیس 

بیشتر تمرکز روی وسایل بزرگ و ظاهری خونه بزار ک خیلی تو چشمن

مث فرش و مبل و پرده 

اشتباه کردم حسابی پس

من سرویس پلاستیکم کامل 3 سال نیم پیش خریدم 2 میلیون خوردهی ولی از نصفه بیشتر استفاده نکردم همین جور تو کمد دارن خاک میخورن یا میدم به بچم بازی کنن باهاش

دعا کن خونتون بزرگ باشه همش جا بشه😂

استرس گرفتم🥲😂