2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست
اون ۸ تیکه رو لطفا میگید 

سمت ما رسمه 

داماد هفت الی هشت تیکه میخره 

ماشین لباسشویی

یخچال فریزر

اجاق گاز

دو تخته فرش 

ماشین ظرفشویی 

تلویزیون

سرویس کامل چوب 

بعضی ها کولر هم میگن بعضیا نه 

بعلاوه سرویس طلا و خرید عروسی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر راه دور نیستی زیاد رختخواب مهمون آماده نکن ،وسایلتو با توجه به متراژ و مدل خونت انتخاب کن مثلا مبلمان بزرگ برای خونه کوچیک نخر ، اول ضروری هارو بخر ،برای من سماور و زودپز و چرخ خیاطی کاملا بی استفاده بود نظر خودت مهمه و نیازهات ان شالله خوشبخت بشی😍

خرده ریز زیاد نخر واقعا کلافت میکنه ...

توی وسایل برقی گوشتکوب برقی حتما بخر من هرروز استفاده میکنم کاراییش بالاست مثلا میتونی به جای اینکه مخلوط کن به اون بزرگیو بیاری برای شیر موز یا شیک و اینا به جاش زا گوشتکوب برقی درست کنی.

سرخ کن مینی بخر بزرگش باید زیاد روغن بریزی و معمولا به کار نمیاد.پلوپزم نخر من گرفتم و اصلا استفاده نکردم. اب مرکبات گیر برقی خیلی عالیه میتونی یه عالمه اب پرتقال بگیری بدون اینکه دستت درد بگیره. من نداتشم اوایل ولی بعد خودم خریدم. سرویس پلاستیک نخر وسایلی که ازش لازم داریو جدا بگیر چون من همشو جمع کردم گذاتشم بالای کمد دیواری. سرویس قابلمه یه چیزی بخر داخلش مشکی باشه که رنگ‌نگیره چون کهنه به نظر میرسه. پینشهادم اینه از مغازه جنس نخری چون لوازم خانگیا خیلی تبلیغ میکنن مثلا یه جنس چینی که براشون سود داره رو خیلی تبلیغ میکنن و قیمتاام بالاتر از اینترنت میگن و خلاصه خریداتو از اینترنت انجام بده چون خیلی تو هزینه ها صرفه جویی میشه اختلاف قیمتا خیلی زیاده من خودم دوسال پی شجهیزیه خریدم تک به تک مغازه هارو قیمت میکردم بعد با سایتای اینترنتی مقایسه میکردم و بسیار زیاد بود اختلاف قیمتا 

ن بجاش سرویس 24نفره ارکوپال بگیر و ی شش نفره ارکوپال دم دستی

وای بخدا من گفتم سرویس چینیا ۱۲نفره هس بعد چیزای کوچیک توش داره بدرد نخوره

چهاردست ارکوپال گرفتم خوبه؟

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
جنس خوب بگیر. کم باشه ولی جنس خوب مثلا اگه بودجه ات کمه بجای این که هم مبل بخری هم ناهارخوری فقط مبل ...

چ مارکایی خوبه؟؟واسه ابمیوه گیر و چرخ گوشت؟؟

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️
بستگی به سبک زندگی داره من سولاردوم هر روز استفاده میکنم عصای دستمه

من الان تستر.. چرخ گوشت... پلوپز... هم زن... سماور... چایی ساز...‌ گوشت کوب برقی... چایی ساز... کیک پز. تک شعله ..پیک نیک.....میوه خشک کن. دو ست قابلمه...  استفاده هنوز نشده خخخخ

اگر راه دور نیستی زیاد رختخواب مهمون آماده نکن ،وسایلتو با توجه به متراژ و مدل خونت انتخاب کن مثلا م ...

من بدون زودپز نمیتونم غذا بپزم ده ساعتم خورشتو میزارم رو گاز بازم لپه و گوشتم گیر داره بااینکه هم لپه هام زودپزه هم گوشتم سفت نیست و گوسفنده 

چینی سرویس نخر ، خیلی تیکه های به درد نخور داره

از هر چیزی یه دونه بخر که بعد چند سال قدیمی شد یا دل تو زد ، یه چیز جدید بخری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشکل بخورم! 😂🤌🏻

متناسب با متراژ خونه ای که قراره بری خرید کن .اگه مستاجری که فقط وسایل ضروری رو بخر ولی باز اجناس خوب که تو اسباب کشی داغون نشن . بوفه از مد افتاده بجاش اگه جا داری کنسول بخر 

سعی کن از وسایل برقی شروع کنی مث من اشتباه نکنی از ریزه شروع کنی البته ک بستگی ب بودجه هم داره من بو ...

مرسی عزیزم