2789
عنوان

باید ونبایدای جهیزیه؟؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 44774 بازدید | 142 پست
رو تختی گیپور و نیمه تور هم حتی نگیر دوتا رو تختی اسپرت بخر 

اسپرت پسندم کلا

ولی توری هم مگه هس؟😂

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نخرم؟

ن بجاش سرویس 24نفره ارکوپال بگیر و ی شش نفره ارکوپال دم دستی

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓♡کاربری پنجمم هست🥲دیگ با شماره پسرخاهرشوهرم عضو شدم  نی نی یار دست از سر من بردار😑
ی سری لوازم بکار نمیاد... اتو پرسی..سولاردوم. ساندویچ ساز... هواپز... قهوه ساز...نخر

بستگی به سبک زندگی داره

من سولاردوم هر روز استفاده میکنم

عصای دستمه

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

من خیلی ساله دعا کردم نشده 

خواهشا شماها برام دعا کنید 💔😭💔😭💔

شاید دعای شماها گیره 

میشه هرکی تونست 

برای منم امشب دعا کنه 

ازدواج خوبی امسال برام رقم بخوره 

۳۲ سال و مجرد 💔

مچکر میشم 💔😭

گیسوووو

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
و منی ک جهیزیم داره تکیمل میشه میگمم که هواپز سرخکن نخر  غذاساز همه کاره بخر مخلوط کن آبمیوه گ ...

چش چش چش😂😂

اسم پروفایلم میخواستمbir aşık(یک عاشق) باشه انقد زدم قبول نکردم اینو کرد🫤                                                      لایک نکنین مرسی❤️

جنس خوب بگیر. کم باشه ولی جنس خوب مثلا اگه بودجه ات کمه بجای این که هم مبل بخری هم ناهارخوری فقط مبل خوب بخر چون جنس بد زود خراب میشه وبعدا به زحمت میوفته. برقی ها هم همینطور همه رو مارک خوب بگیر .اگه بودجه ات کمه مثلا ماکرو فر نخر اما چرخگوشت و ابمیوه گیرت درجه یک باشه .

و منی ک جهیزیم داره تکیمل میشه میگمم که هواپز سرخکن نخر  غذاساز همه کاره بخر مخلوط کن آبمیوه گ ...

این رسمی که داماد تیکه بخره رو همه ندارن

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

سعی کن از وسایل برقی شروع کنی مث من اشتباه نکنی از ریزه شروع کنی البته ک بستگی ب بودجه هم داره من بودجم نمیرسید وسایل بزرگم بخرم هنوزم تیکه تیکه میخرم . اگ اهل قهوه نیسین اسپرسوساز نخر . غذاساز خیلی خوبه اگع داشته باشی .. هواپز و اتوپرس جاروشارژی ماشین ظرف شویی و ... بدرد نخورن ببین هررچیو ک لازم داری تهیه کن .دکوری هات نگه دار دقیقه اخر خریداری کن هر روز دکوری های متنوع و جدید بازار میاد .. بوفع نخری فرش ۱۲ متری خوب نیس خرید  مبلم حواست جمع باشه یکی با خدت ببر ک  بعت خوب نظر بده تا مشکل من مواحه نسی🙂

سرویس دستشویی چینی و سنگین نخر هم گرون هم اب بخوره رنگش میره پلاستیک خوب‌بخر

اره چینی اینا سنگینن

واااااااقعا ۸ ساله اتوپرسم شاید ۱۰ بار استفاده کردم بخارشو اصلا استفاده نکردم

من خیلی چیزها خریدم گوشت کوب برقی... تخم مرغ آب‌پز...هم زن...سماور... کتری... چایی ساز ... فقط قوری کتری استفاده