2777
2789

سلام

عید یکی از فامیلای نزدیک ما اومده بودن خونه مادربزرگم و دختر اینا که نسبت خیلی نزدیکی هم با من داره هی منو اذیت میکرد مدااااااام زخم زبون میزد و کرم می‌ریخت کل فامیل هم دوستش داشتن و منو دعوا میکردن،ایشون دو دفعه گوشیش به طرز عجیبی گم شد که هر دو دفعه من گوشی کوفتیشو پیدا کردم🥲حالا هم امروز دو دفعه طلای یک فامیل دیگمون گم شد که ایشونم با سن خیییییلی خیییییلی کمش (۵ سال)به من بیست ساله پز طلاشو میداد و من تو کل عمرم یه گوشواره طلا بیشتر نداشتم که اونم ازم گرفتن ،یکبارش رو من پیدا کردم .حالا نصف شب پاشدم برم دستشویی مادربزرگم بهم گفت که فلانی (صاحب گوشی) گفته آره من اولین بار فکر نمیکردم کار اون باشه ولی بار دوم من از اتاق اومدم بیرون گوشی رو میز بود اون(من) رفت تو اتاق گوشی گم شد بعدشم خودش پیداش کرد،گفت شاید بچگی کردی و اینا و درکل اینا همه فکر میکنن من دزدم،من واقعا اینکارو انجام ندادم ولی خیلی ازشون ناراحتم که هم جلوی صاحب گوشی منو کوچیک کردن هم جلوی اون بچه ۵ ساله به شدت منو شکستن حالا هم تهمت میزنن بهم،هیچی نمیتونم بگم هیچی چون هم بزرگترن هم هیچ شواهدی نیست و کسی باور نمیکنه کار من نبوده،خیلی دلم شکسته خیییلی😭😭😭میشه دلداریم بدید😭😭😭😭😭یکبار دیگه هم چندتا پابند بدلی رو یه از فامیلا از خونه یه فامیل دیگم دزدیده بود و باز گردن من افتاد😭آخه چرا تو مدرسه تو خانواده همه جا منو میشکنن همه جا کوچیکم میکنن از غریبه تا آشنا از بچه های مدرسه تا خانوادم😭😭😭😭😭خیلی دوست دارم برگردم خونه الان خونه مادربزرگمم و حس آرامش رو از بچگی تا حالا تو اینجا داشتم اما حالا دلم فرار میخواد دلم میخواد یه بلایی سر خودم بیارم یکم از بار سنگینم کم بشه آخه خدا چرا منو اینقدر میشکنن چرا جلوی چشم من که با به به چه چه گولم میزنن و تو نوه بزرگی و اینا باد هم وف دستم نمیذارن میرن برای بچه ۵ ساله پررو زبون دراز کیلو کیلو طلا می‌خرن چرا همیشه بابت خوب بودنم زجر کشیدم و گول خوردم ای خداااااااااااا😭😭😭😭😭

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

چی بگم والا

اگه مشکلات زندگی سنگه من سنگ شکنم🎭📍🗝️.   یه خانوم معلم خاص❤️ یه خانواده شاد ❤️که به همه خواسته هاشون رسیدن💪.                              𝗮𝗹𝘄𝗮𝘆𝘀 𝘀𝗺𝗶𝗹𝗲 𝗹𝗮𝘂𝗴𝗵𝘁𝗲𝗿 𝗲𝗺𝗯𝗮𝗿𝗿𝗮𝘀𝘀𝗲𝘀 𝘆𝗼𝘂𝗿 𝗲𝗻𝗲𝗺𝗶𝗲𝘀 همیشه بخند:) این دشمناتو گیج میکنه🎭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش منم میتونستم بد باشم والا الان تو خانواده برای اونایی که بد هستن سر و دست میشکونن

خدا از هرچه پنداری جدا باشد*خدا هرگز نمی‌خواهد خدا باشد *نمی‌خواهد خدا بازیچه دست شما باشد *که او هرگز نمی‌خواهد چنین آئینه ای وحشت نما باشد/از کودکی دلبسته موسیقی سنتی ام 😇چرا هرچی که شیرینه گناهه؟به دل هرچی که میشینه گناهه؟ 

به مادربزرگت می گفتی ..ای کاش پیدانمی کردم تاچشماش کورمی شدپیداش می کردبگوعوض تشکرتونه ..🤨بگوخجالتم خوب چیزیه توچشمم نگاه می کنیدتهمت می زنید من که نمی گذرم دست پیش می گرفتی تا حرف مفت نزنند

میزدی تو دھن دخترہ 😐

یهش دست نزدم رفت اونجوری گفت فکر کن میزدمش

بیشتر از این سوختم ک خانوادم طرفدار اون بچه بودن نوه پسر عمع بابامم بود😑😑😑😑😑😑😑😑😑ببین چقدرررر دور امل حرف اونوقبول داشتن

از این ک... نی ھا زیاد دیدم🤕

بابام کلا طرفدار بچه های مردمه پسر داییم ۷سالش بود هی میومد منو میزد میرفت منم گرفتم زدمش بخدا دردم میگرفت

زنداییم رفت به بابام گفت دید بابام هیجی به من نگفت فرداش زنگ زد بهش بابامم زنگ زد اشک منو دراورد ایشالا دامن خودشو زنداییمو بگیره 

طفلک بابام سالها هرکاری داشتن مجانی براشون انجام داد یک قرون هم ازشون نگرفت چقدر بهشون خوبی کرد موقع عروسی پول جهاز نداشتن گفت هیچی عیبی نداره خودمون می‌خریم شما اذیت نشید نمیگم وای بابام چه کار شاقی کرده اما این خوب نماها آخرسر تا دو تیکه زمین فروختن یکم پول رفت ته جیبشون جدا از اون زمین که فروختن تکه زمینی هم به پدر من فروخته بودن بالا کشیدن و یه کاغذ بهش نمیدن تا پولدار شدن بابای من آخی شد حالا هم با من و خانوادم هر کاری میخوان میکنن