2777
2789

همش کارای رو مخ انجام میده لباساش همش تو خونس کثیف کاره لیوان آب و همش می‌بره میزاره رو میز  خیلی تنبله نسبت ب شغلش 

منم همش میگم کاش بمیری 

خرفتی تو هیچی نمی‌فهمی 

بدم اذت میاد ،،،و کلی حرفای دیگه 

بعضی وقتا مثل الان دلم براش میسوزه پشیمون میشم ولی دست خودم نیس موقع عصبانیت همه چیز میگم

😍خدایا شکرت 😍

مدام با خودت تکرار کن ب خودت قول بده

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش حرف بزن و مشکلتو بهش بگو بدون دعوا بگو اگه میشه ی زمانی وقتتو برای من خالی کنی باید یکم صحبت کنیم بعدش خیلی اروم ازش بخاطر تمام زحماتی که کشیده تشکر کن و حتما تاکید کن که متوجه تمام زحمتا و کارهایی که برات کرده هستی اما این کاراش برات اذیت کنندس اگ‌امکانش هست اونارو اصلاح کنه که هردو از هم راضی باشین

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...
باهاش حرف بزن و مشکلتو بهش بگو بدون دعوا بگو اگه میشه ی زمانی وقتتو برای من خالی کنی باید یکم صحبت ک ...

همون لحظه که میگم چرا باز لباسات اینجاس یا هرچیز دیگه پامیشه انجامش میده ولی باز تکرار میکنه و منم باز عصبانی میشم 

اصا دوستندارم باهاش اینجوری رفتار کنم ولی خودش باعث میشه

😍خدایا شکرت 😍
خیلی آروم و ساکته همون لحظه هم که داد و بیداد میکنم پشیمون میشم ولی بازم تکرار میکنم 

همین ب خاطر آروم و ساکت بودنش تو هم آروم باش

محترمانه ازش بخواه ک رعایت کنه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
همون لحظه که میگم چرا باز لباسات اینجاس یا هرچیز دیگه پامیشه انجامش میده ولی باز تکرار میکنه و منم ب ...

خب اونجوری نباید بگی که کلمه(باز) اصلا همه بدشون میاد مردوزن نداره ..من خودم همسرم یکم بی ملاحظه که میشه با زبون خوش بهش میگم چندبار امتحان کن باز کاری ک گفتم کن اینجور وقتا اگه دیدی جواب نداد پیش مشاور برو واقعا کمک خوبی میکنن به ادم

تو به دنیا اومدی که خودت باشی نه اینکه بی نقص باشی:)                                                                      _مین یونگی...