2777
2789
عنوان

امشب یه خبری شنیدم سکه شدم

476 بازدید | 17 پست

پارسال خونه ی کسی کار میکردم خدمات خانمه ده سال بچه دار نمیشد من برای این که امید وار بشه گفتم مطمعنم تا سال دیگه یک دختری دنیا میاری آقا امشب  همسایمون گفت یه دختری داره تازه دنیا آورده البطه بهش گفتم نذرخونه همسایمون کن روضه داره نذر کرد نمی‌دونم الان یادش هست یانه به هر حال خیلی خوشحال شدم

خداروشکر😍

من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم.چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام،همه به خودم مربوط است.مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن،روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است.زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت.مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند،برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی،هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند.شاد باش و از زندگی لذت ببر.چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا نمی‌دونم چرا هر حرفی زدم انجام میشه ناخواسته میگم اما اون کار انجام میشه

لطفا یه چیز خوبی درموردم بگو به انتخاب خودت☺️🌹🌹

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
الهی شکر خوش خبر باشی روزی باشه که همه تایپیک حاجت روا شدن بزنن.رفتی روضه دعامون کن

من دوستان نی نی سایت مپ همیشه دعا میکنم یه مشکلی داشتیم هر کاری میکردم گره از کارمون برداشته نمیشد به خداشب بود اینجا گفتم دعا کنید برامون صبح مشکلمون هل شد