حس کردم یه جوش ریز هست انقدررر فشارش دادم یه لخته خون سیاه زیر پوستم به وجود اومد اندازه عدس هرچی یخ گذاشتم ماساژ دادم نرفت یه لکه سیاه رو گونم افتاده🥴
تجربه کردم نمیتونی با چیزی کاملا خوبش کنی باید بزاری خودش به مرور چند روز بگذره خوب میشه
𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻ "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره از بین میره ولی اگه شدیده طول میکشه بهش دست نزن
𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬 𝐄𝐮𝐠𝐞𝐧𝐞? 𝐑𝐢𝐞𝐳_𝐯𝐨𝐮𝐬...? زیر آسمان مارسی "جایی در میان اشک ها و لبخند های اوژنی↶⿻ "برنادین رزی اوژنی کلاری"┊𝟔𝟗 هـے مونالیـزا! بگو راز خنده هات چیہ؟ که حالمو بد بـہ 𝐅𝐮𝐜𝐤 میده !... "تَِوَِ" با "مَِنَِ" درباره "مَِاَِهَِ" حرف میزدی و "مَِنَِ" با "مَِاَِهَِ" درباره "تَِوَِ"... کاربری دوم، کاربری دست دونفره گزارش نزن بیب𝐃;