2777
2789
عنوان

برای هدیه ی روز معلم چه پیشنهادی دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1966 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل و دماغ برای معلما نمونده با این حقوقا...معلم پسر من که هر وقت تعطیل میشن در حال تلو خوردنه...بیچا ...

واقعاً همین طوره؛ انگیزه گرفته میشه ازشون. درسته که همه چی پول نیست؛ اما تو جامعه ی فعلی به هر حال مادیات هم مهمه تا زنده بمونی؛ من خودم دبیر ریاضیم. تا دی حقوقم ۵۷۰۰ بوده و الان ۷ تومن‌. هر روز از صبح تا ساعت ۱ حتی زنگ تفریحا هم وقت استراحت ندارم، خیلی شبا توی خونه هم درگیر سؤال طرح کردن و ورقه صحیح کردنم. این همه انرژی رو توی هر کار دیگه ای می ذاشتم، درآمدش خیلی بیشتر بود؛ تعجب می کنم یه سری مادرا می گن حقوقشون بسشونه والا. بله حقوق کافیه و کسی چشمداشتی به چیزی نداره ولی این لحن، اوج ندیدن زحمت های یه معلمه

نسبت به هزینه ای که میخواید بکنید عطر یا ادکلن ملایم با یه نامه قدر دانی 

ممنوووونم🤩 عالی بود؛ مخصوصاً نامه ی قدردانی ای که بدم دخترم بنویسه اصلاً توی ذهنم نبود. بازم ممنون