2777
2789

دوستان، برای هدیه ی روز معلم  چه پیشنهادی دارین؟ دخترم کلاس اوله و از معلمش واقعاً راضی هستم. می خوام هم خودم یه جورایی قدردانی کنم و هم دخترم اینو یاد بگیره.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سکه با هر وزن و قیمتی که وسعتون میرسه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

والا برا مامانم پارسال یکی از شاگرداش پارچشونو از تو کابینت برداشته بود آورده بود برا ننم 😂😐

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
سکه با هر وزن و قیمتی که وسعتون میرسه

چرا باید سکه داد؟؟

معلمه دیگه وظیفش بوده درس داده حالا ب رسم قدر دانی شیرنی ببری تبریک بگی خیلی هم زیاده اونم تو این وضع اقتصادی

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
خیلیم عالیه ...با مادرای همکلاسی برنامه ندارید ؟ چقدر میخواین هزینه کنید ؟

نه برنامه ی خاصی ندارن. فک کنم اصلاً توواین فازا نیستن؛ توی این سال فقط یه جلسه تونستم شرکت کنم توی جلساتی که معلم برای مادرا برگزار کردن؛ توی همین جلسه متوجه شدم چقدر سخته ارتباط با مادرای هم کلاسیای دخترم؛ حتی در حد احوالپرسی؛ به خاطر همین دوس ندارم بهشون پیشنهاد بدم. در حد دویست🙈 هر چی خریدم برای مدیرشونم باید بخرم

نه برنامه ی خاصی ندارن. فک کنم اصلاً توواین فازا نیستن؛ توی این سال فقط یه جلسه تونستم شرکت کنم توی ...

اره می‌دونم بعضیا همون نگاه اول مشخصه نمیشه باهاشون ارتباط گرفت 

بنظرم سکه پارسیان یا کارت هدیه خوبه 

عطر هم خوبه کیف مجلسی یا کیف پول ...تو اینستا پیج برا کیف زیاده 

دیدم بعضیا کفش یا روسری میاوردن برا روز معلم ولی خب سلیقه ای است