2777
2789
عنوان

نیش زنبور

1770 بازدید | 9 پست

سلام دوستان.دیشب زنبور عسل پای پسرم رو نیش زد دیشب خیلی خارش داشت امروز پاش ورم کرده .من نیشش رو در نیاوردم نمیدونستم باید در بیارم .خطرناکه ببرمش دکتر؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

وا مگه چیه؟

با انبر موچینت در آرش دیگه.

طفلو بدجوری اذیتش کردی.

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه چیه؟ با انبر موچینت در آرش دیگه. طفلو بدجوری اذیتش کردی.

چیزی نیست که در بیارم عزیزم.بعد من چجوری بچم رو اذیتش کردم!!!

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
ن بابا یکم ماست بمال روش ..خودش خوب میشه ایقد ازین زنبورهامنونیش زدن که نگو

به خاطر ورمش ترسیدم ممنون از راهنماییت عزیزم

حتما هم کمپرس سردش کن.

تازه جای نیشو میک بزن تف کن بیرون

بزار هرچی هست از تو پاش بیاد بیرون🤮🤮🤮.

اوخی

طفلک بچه چه دردیو تحمل کرده.😭

الان تب نداره؟؟؟🤯

هیچ توجه کردین🤔 با بی توجهی هرسال از تاریخ سالگرد🤗 مرگمون🤗 میگذریم؟ پس تغییر چیز خوبیه🎯 بشرط اینکه دیر نشه💚
حتما هم کمپرس سردش کن. تازه جای نیشو میک بزن تف کن بیرون بزار هرچی هست از تو پاش بیاد بیرون🤮🤮🤮. ...

نه گلم نداره .باشه ممنون از راهنماییت   

نه گلم نداره .باشه ممنون از راهنماییت    

خب خدارو شکر که تب نداره.