سلام خوبین؟
بچه ها من یه خواستگار دارم از فامیلای درجه دو
خانواده خیلی خوبی داره خودشم زبونزد فامیله از هرلحاظی
خصوصیات اخلاقی که شنیدم ازش سالیان سال اینکه که بسیار مودب و خانواده و فامیل دوست و خوش اخلاق و پاک و دور از الکل و مواد و بیکاری و دختربازی و...
(درسته میدونم از باطن هرکس فقط خدا خبر داره ولی این چیزاییه که زیاد شنیدم)
تحصیلاتش فوق ولی نمیدونم چه رشته ای فقط میدونم مهندسی و تو رشته اش سرکار میره ماشین هم داره
تک پسره و وضع مالی خانوادش هم متوسط رو به بالاست فکر میکنم..خانوادش هم بگم آبجیاش از مهربونی و آرومی همه ازشون تعریف میکنن باباش فرهنگیه و مامانشم خونه دار در کل خوبن و با خانوادمم رابطه خوبی دارن
ببخشید اگه طولانی میشه ولی واقعا به کمک خواهرانه تک تکتون نیاز دارم
منم خانوادم وضع مالیشون متوسط رو به بالاست و خانواده خوب و مردم دار و آروم و بی حاشیه ای دارم خودمم دختر معتقد و امروزی هستم
من تاحالا احسان(خواستگار) رو ندیدم اونم منو ندیده میدونم عجیبه ولی خب فک کنم ازین پسر درسخونا بوده که زیاد تو فامیل و عروسیا و ..نمیومده اگرم اومده من اصلا ندیدمش و منم زیاد جمعای فامیلی نمیرم مگر اینکه واجب باشه
خانواده اش اونو بمن پیشنهاد دادن و اینکه بگم خودش عاشق شده یا خودش گفته من فلانی(حنا هستم😂)رو میخوام نه
خانواده ها گفتن بیایم که دختر و پسر آشنا بشن
خانواده منم اصرار پشت اصرار که قبول کن خوشبخت میشی پسر خوب و پاک کمه از دستش نده و میمونی رو دستمون(بیست و سه سالمه همش🥺)و...
منم نمیدونم چیکار کنم اینجا یه چیزایی هست بچه ها من خیلی دلم میخواد خودم عاشق شم و خودم انتخاب کنم میترسم آشنا شم ازش خوشم نیاد و جذبش نشم اونوقت دیگه خانوادم نمیزارن که جدا شم میگن زشته دلش میشکنه و..حتی اگه پنهانی دوتایی آشنا شیم و فقط مامانامون بدونن باز مطمئنم مامانم نمیزاره قبول نکنم و اوقات تلخی میکنه شدیدددد هی میگن خیلی خواستگار خوب رد کردی مگه چته...اوففف🤦🏼♀️🤦🏼♀️
من واقعا از ازدواج میترسم...خیلی میترسم باهاش ازدواج کنم ولی دوسش نداشته باشم متوجهم که زندگی سخته و به یه آدم خوب و پاک و متعهد و حامی نیازه ولی وقتی دلت براش نلرزه چی؟؟
منم دلم میخواد عاشق بشم خب🥺وقتی بببینمش دلم بخواد واسش بمیرم با ذوق زندگی کنم، بچه ها من علاقه بشدت مهمه برام حتی از پول مهمترههه بخدااا
موندم بخاطر اینکه آدم خوبیه و دستش به دهنش میرسه و میتونم زندگی ارومی داشته باشم رو انتخاب کنم یا نه یا بمونم منتظر که یکی بیاد همدیگرو واقعا بخوایم
واقعا اگه علاقه نباشه میترررسم میترسم که تعهدم ضعیف باشه نکنه وسط زندگی از یکی دیگه خوشم بیاد نکنه واقعاااا یکی رو ببینم دلم یه جوری شه در صورتی که متاهل باشم در این صورت باید روزی صدبار خودمو لعنت کنم
(راستی من عکسشو دیدم و به اصلا دلم ننشست واقعتیش، اما میگم با یه عکس نباید قضاوت کرد)
خدایی موندم چیکار کنم مثلا ازدواج کنم بعد زوج های عاشقو ببینم تو دلم حسرت بخورم بعد با اون بیچاره بدرفتاری کنم🤦🏼♀️میشه خواهرانه راهنماییم کنین🥺