2777
2789

اگ قرار بود با دعا حل بشه الان هممون توی  بهترین جای دنیا با حال خوب مشغول زندگی بودیم

هممون یا نخبه بودیم یا هنر مند یا  دکتر یا مهندس یا استاد دانشگاه 

اگ قرار بود با دعا حل شه الان هیچکی تو خونش مریض نداشت

اگه قرار بود دعای مظلوم بگیره الان انقد کودک کار و بد سرپرست و بی سرپرست نداشتیم

اگه به دعا بود هیچجا جنگ نبود 

ضمنا هممون هم حالمون خوب بود 

با دعا کردن فقط داریم به هم ظلم میکنیم

خدایی که تو ذهنت برات ساختن رو کاری ندارم ولی خدای واقعی گفته از تو حرکت...

نگفته از تو دعا و زاری...

سپاس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه دعا چوب جادو هست که باعث بشه نه کسی مریض بشه نه فقیر بشه نه جنگ‌ بشه. این دهنیت غلط از دعاس. دعا راه رو هموار میکنه، روح رو پرواز میده.مثلا باعث میشه اگر اون مریض عمرش به دنیا هست یه دکتر خوب سرراهش قرار بگیره ، چیزی که ما به اسم شانس تموم میکنیم. اگر عمرش بدنیا نیست باعث ارامش اون دنیا و صبر خانواده اش بشه. دعا چراغ راه هست که با اون بهتر ببینیم نه چوب جادوی هری پاتر. و البته که در بعضی مواقع معجزه هم رخ میده

سلام😊 

حققق

خدایا من منتظر روزیم ک غیر ممکنم ممکن میشه ✨🥺یا امام زمان قول گرفتم برام پدری کنی نا امیدم نکن میدونم واسطم میشی پیش خدا اللهم صل علی محمد وال محمد وعحل فرجهم میشه برام ی صلوات بفرستین🙏💔😭

ولي من هر وقت اينجا گفتم براي دخترم دعا كنيد خوب بشه بهتر شده خداروشكر 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

چرا هنوز بیکارید برید کانالشا ‌منفجر کنید و از کانال لباس هم لذت ببرید

اگه به فکر لباس کم قیمت و خوشگل هستی زود بیا به این آدرس لباس بچگانه داره درجه یک اصلا خودش یه فروشگاه

https://rubika.ir/joinc/BJCIHEDA0ABWQAGBATNFWEYWEONVMHOA

اصلا حرفتو قبول ندارم 

خدا خودش گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

عزیزم میدونی چرا اینایی گفتی همشون درسته چون همه باید در حق هم دعای خوب کنن نه اینکه هر کی بخواد برسه ب یه پله بالاتر بقیه کنه پلی برا زیر پاش 

بیایین برای بچهای کار،برای مریضها،برای بیکارا،برای فقرا برای کسایی بچه ندارن،کسایی ازدواج نکردن و خیلی چیزای دیگه 

بیایین دعا در حق هم کنیم نه فقط برای خودمون

دعا در حق دیگران خیلی زودتر جواب میده 

التماس دعا