2777
2789
عنوان

امتحان کردن همسر کار اشتباهیه یا درست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 43 پست

اشتباه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه چون انسان جایز الخطاست

امتحان کنید و نتیجه بد بگیری خودت داغون میشی 

نیتجه خوب بگیری هم شک کردی بهش که خواستید امتحان کنید اونم بده 

درهر صورت امتحان همسر به ضرر خودته

خیلی اشتباهه

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

اشتباه چون انسان جایز الخطاست امتحان کنید و نتیجه بد بگیری خودت داغون میشی  نیتجه خوب بگیری ه ...

دقیقا

اولا اگه پا بده باید قطعا جدابشی وگرنه فقط خودتو بی ارزش کردی 

اگه هم پا نده یه اعتماد به نفس کاذبی پیدا میکنه و فک میکنه همه ی زنا دنبالشن حالا بعدش یا واقعا میوفته تو خط خیانت یا تو بهترین حالت میره تو فاز مقایسه و همش همسرشو با بقیه مقایسه میکنه 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

من امتحانش نمیکنم ولی بعضی وقتا گوشیشو چک میکنم 🙄

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎