2777
2789

اون کاربری که عشقش تو کما بود از قبل عید چی شد

بالخره بهوش؟آمد یانه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه هنوز متاسفانه

میشه آیدیشو بدین ما هم خبر دار شیم چی شده؟

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن

انشالله خدا بهش عمر دوباره بده و بشه از معجزه دیده های نینی سایت

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
مممنونم خواهری خدا خیرت بده 

عزمزم چ خبر

عزیزت چطوره

فرقی کرده چیزی

ن خواهری عر لحظه بدتر شده بازم 😭😭

خدا به جوونیش رحم کنه

و به دل شکسته ی شما

امیدوارم یه فرصت خوب زندگی دوباره بده به ایشون که بهترینها رو درکنار هم تجربه کنید