2777
2789
عنوان

مامانم خستم کرده

252 بازدید | 7 پست

نمیدونم چرا هرکار میخام کنم گیر میده نمیزارع تکون بخورم اصلا دلم میخواد پیرسینگ ناف بزنم هی فوش میده نمیگه بزرگ شدم بلاخره بعضی از کارا دست خودمه همش گیر گیر گیر میده مث بچها باهام رفتار می‌کنه ن می‌زاره ارتباط با کسی و یاد بگیرم واس داداشمم ک ۲۷ سالشه اینجوره هی گیر میده هی بحث می‌کنه نمیزاره یکم ب‌خودم برسم هرکار میخام‌کنم میگه هار شدیه 

آخه چکار کنم من خسته شدم دیگ 

حتی اجازه اینکه بزاره دوست داشته باشم و نمی‌ده هرکس میاد دورم میگه هارت کرده با هر دختری حرف بزنم می ...

با داداشت باهم فرار کنید

اگه اعتقادت بام مخالفه لطفا ریپ نزن اصلا به هیچ جات نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیزارع حتی ی ساعت برم خونه دوستم وقتی برم پیش دوستم سالی ی بار اونم دو ساعت 

شرفم و میبره انقد فوش میده انقد خوردم می‌کنه دیگ واقعا کم آوردم خب منم دلم میخاد بگردم تو جامعه 

چندسالتونه شما بایدانقدانجام بدین عادت کنه میدونم سخته انقدحرف بشنوی ولی وقتی زیادتکرارکنی جلوش جدی‌واستی بلاخره موفق میشی  مگه حرفی که میزنه‌وحودنداره مهم ببخشیدا ولی بدرک انقدبگه 

وااا این چ راهکارایین 

عزیزم مامان شما که دشمنی باهاتون نداره و تموم تلاشش برای موفقیت شماس درسته الان فک میکنی بهت گیر میده و نمیزاره هیچ کاری کنی ولی بزرگتر که بشی پخته که بشی دلیل بعضی مخالفتهاش رو میفهمی حالا همشم درست نیستا ازش بخواه دلیل مخالفتش رو بگه و منطقی حرف بزنین