2777
2789

چندروز پیش با خانواده داشتیم از یه مسافرت بر مگیشتیم(با قطار) برادرم قرار بود یک ایستگاه و شهر دیگه پیاده بشه که حدودا مصادف ساعتای ۳ یا ۴ شب میشد که بقیه از جمله خودمون تو اون کوپه خواب بودن...خلاصه شب موقع خواب داشتم یه چیز پرت و پلایی که الان یادم نیست میدیدم ولی یهو برادرم روی توی خواب دیدم که گفت خیلی خوب دیگه من باید برم که رسیدم و همون لحظه چشمامو وا کردم دیدم داداشم ساکاشو ور داشته داره از کوپه میره بیرون خیلیییی واسم عجیب بود اون لحظه انگار همین صحنه روی توی خواب دیده بودم...

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...
عزیزم من فوت نزدیکان و یکی دوروز قبل میبینم 🤕🤕🤕

چقدر بدددد🥲

بدترین گناهی که میتونی مرتکب بشی اینه که انقدر ساده باشی تا بقیه بتونن ازت سو استفاده بکنند!♡♡ نقطه مقابلعشق ،نفرت نیست ! ترک کردنه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بین خواب وبیداری بودی حتمن🤔

همین فک‌کنم از سر شب بهش فک کردم یه چیزی مثل حس ششم همون لحظه کلا جهت خوابمو عوض کرد...بقیه خواب بودن هنوز از بس آروم کاراشو می‌کرد طفلی که کسی بیدار نشه‌‌‌منم خوابم به شدت سنگینه...

منم امروز برام اتفاق افتاد 

از صبح داشتم سایت نوبت دهی دکتر و میدیدم بسته بود تا ساعت 11 و نیم پسرم گفت گوشی میدی بازی کنم منم بدجور خوابم میومد گفتم یه ربع دیگه ازت میگیرم خلاصه خوابم برد تو خواب دیدم ک رفتم سایت باز شده ولی یه نفر ظرفیت داره سری از خواب بیدار شدم گوشی و از پسرم گرفتم دیدم یه نفر دیگه مونده تا سایت بسته بشه سری نوبت گرفتم😊 برام خیلی عجیب بود 

امکانش هس ک صدای برادرتون شنیده باشین توی خواب 

خیلی وقتا من با صداهای ک میشنوم از دور و برم خواب میبینم مثلا امکان دارع شخصی حرفی چیزی بزنه و من توی خواب ببینمش

یک عدد سینگل پرومکسم😎                                                و قراره با خودم به گور ببرمش😁🤝                  ۱۶ فروردین ۱۴۰۲؛) ی موج بزرگ از مشکلات داره سمتم میاد و انشاالله تا اواخر اردیبهشت تموم میشه         مشکلاتم تمدید خودکار شد:/ تا اواخر خرداد انشاالله  
بعضی موقه ها خابت سبکتره و صدای بیرونو میشنوی منم همینجوریم

هرچند اون بی سر و صدا و بی خداحافظی رفت که بقیه رو از خواب بیدار نکنه ولی خودمم فکر میکنم مربوط به ضمیر ناخودآگاه یا یه همچین چیزی باشه...

صدای خودش بوده شنیدی😁منم اینجوری میشم.دارم خواب میبینم یهو وسط خواب صدای بیرون با داخل خواب تداخل پیدا میکنن باهم😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

[QUOTE=285304016]واسه منم بعضی وقتا اینجوری شده[/QUOTE[

منم بعضی اوقات تا چندوقت خوابام واقعی میشن حتی خواب اینکه قراره چندروز اخیر سیل بیاد توی کشور رو هم‌دیده بودم که به وقوع هم پیوست متأسفانه 

منم امروز برام اتفاق افتاد  از صبح داشتم سایت نوبت دهی دکتر و میدیدم بسته بود تا ساعت 11 و نیم ...

فک میکنم مربوط به یه سری امواج یا فرکانس باشه‌ که زودتر از موعد حس میکنیم...😅

امکانش هس ک صدای برادرتون شنیده باشین توی خواب  خیلی وقتا من با صداهای ک میشنوم از دور و برم خ ...

آره این مدلی هم برای من پیش اومده ولی این دفعه برادرم از سر شب ساکاشو جمع کرده بود که نصفه شب بقیه رو بیدار نکنه و نکرد هم و همینجوری بی خداحافظی رفت چون فقط من بیدار شدم‌‌...برای همین عجیب بود...