2777
2789

مادرم دوساله فوت کرده 

امروز دلم بدجور هواشو کرده بود 

هوای کتلت با کته هاش  خونه تمیزش 

تن خوشبوش اونموقع ها که از سرکار مستقیم میرفتم خونشون به همسرم میگفتم بیاد 

ویدیو کال میکردم با برادرم مادرم قربون صدقمون میرفت 

چه روزایی بود 

اونموقع ها که میگف شام شب جمعه رو بار گذاشتم زود بیاین نخورین به ترافیک 

اما حالا حسرت به دلم مادرم که نیست پدرمم ازدواج کرده هربار میرم میبینم یه زنه دیگه توخونه جای مادرمه قلبم درد میگیره میبینم اون زن چیدمان وسایل خونه مادرمو عوض کرده ناراحت میشم 

حالا امروز تو حسرت خونمون تو حسرت مادرم دارم میمیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خواهر کیع ک قدر بدونه منظورم خودم و عده زیادی ک قدر نمیدونن تا از دستشون بدن

(خاتون خانم  عشقمم😃)😘⁦❤️⁩ ..با من بد تا نکنید منو نی نی یار بهم گفت (سلام عزیزم)😤⁦❤️⁩🤣

روحشون شاد

منم حسرت خونه پدرمم با اینکه طبقه پایین خونشون زندگی میکنم اما وقتی میرم بالا مادرم نیست مادرم ازدواج کرده واسه خونه دیگه کتلت خوشبو میپزه پدرم تنها با خواهر و برادرم نشستن میرم غم دنیا میاد رو سردلم دلم میخواد فرار کنم روی گاز خالی غذا حاضری🥺💔💔💔💔

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

روحشون شاد🤲😔

میگویند شیشه ها احساس ندارند،اما وقتی روی بخار شیشه نوشتم دوستت دارم ،آرام آرام گریست!             یه بار دیگه نوشتم دوستت ندارم ،بازم گریست! 😐       یه بار دیگه نوشتم سلام،خوبی شیشه؟بازم گریست!       فکر کنم افسردگی داره بیچاره😂😂😂

من تو حسرت پدر ومادرمم.اصلا نمیتونم قبول کنم که نیستن.

خدا همه اموات رو رحمت کنه.

سعی میکنم نوروز نخوابم چون بعدازظهر ازخواب بیدارمیشم تو خونه دنبالشونم باید یکم بگزره تایادم بیاد دیگه ندارمشون

اشکم در اومد عزیزم 

جاشون  بهشت باشه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من حسرت فقط خود مامانم دارم یکسال فوت کرده اونم یهویی...منم می رفتم خونشون اپل تمیز کاری جارو اینا بعدش آشپزی و سالاد درست کردن مامانم چایی دم میکرد می نشستیم حیف قدر ندونستم مامانم یه شب بی سروصدا پر کشید و رفت ...اینقدر دلم تنگته مامان اینقدر حسرت دارم بیام خونه آت مامان در باز کنی اینقدر کاش ها موند توو دلم مامان