2777
2789
عنوان

کیا پنجشنبه شبا حسرت به دل خونه پدرن

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 48 پست
ممنون گلم. خداروشکر که باعزت رفتند امیدوارم اون دنیا فقط تو شادی وارامش باشند. این یکی از بزرگترین ...

حتما همینطوره... 

از ته دلم براتون دعا کردم که تو این دنیا چنان غرق ارامش باشی که یکم دردت التیام پیدا کنه...

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

منی که پدرو مادرم هستن اما بخاطر یه همسایه ی بد نمیتونم برم خونشون، هر دو تهران اما دو سه ماه یه بار میرم با اعصاب خوردی برمیگردم، چون زن همسایه بیماری اعصاب داره، تحمل کوچکترین صدارو نداره، طبقه پایین مامانم ایناست، هنوز نرسیده زنگ و پیام که صدای نوه هاتون زنمو عصبی کرده یعنی راهم نباید بریم، این تاپیکو همزمان با اذان دیدم، اشکم دراومد، سر اذان با زبون روزه نفرینشون کردم، مامان و بابای من الان به بچه هاشون نیاز دارن، مادرم مریضه اما یه کاری کردن که چند ماه یه بار با اکراه برم خونشون،،،، آخه آدم چی بهشون بگه وقتی اعصاب نداری، طاقت سر و صدا نداری چرا اومدی تو آپارتمان؟! 

و جالبه که همسایه طبقه پایینی این خانومه به مامانم چندبار گفته وقتی بچه ها و نوه های خودش میان انگار چندتا اسب و ول کردی تو خونه، انگار زلزله اومده اینقدر که سر و صداشون وحشتناکه اما تحمل بقیه رو نداره 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.