2777
2789
عنوان

میشه چهل نفر برام دعا کنه

77 بازدید | 12 پست

سلام طاعاتتون قبول . امشب شب قدره و یک شب خیلی بزرگ امیدوارم امشب رو از دست ندیم و از خدا بهترینها رو بخواهیم. میشه ۴۰ نفر هم برای من و هر کسی که کامنت گذاشت دعا کنه؟ دعا کنید عاقبت بخیر بشم و شهادت نصیبم بشه و خودمو بچه هام فدایی و سرباز آقا امام زمان بشیم. اول از همه هم فرج آقا امام زمان رو از خدا بخواهید 

الهی هر کی دعا کرد عاقبت بخیر بشه

پارسال اینجا شب قدر ۴۰ نفر دعا می کردیم در حق همدیگه یادتونه؟ من حاجتم رو گرفتم و مشکلم به لطف خدا حل شد

ان شاءالله مشکل همه مون حل بشه و حاجت روا باشیم 

میشه حاجتت ظهور باشه فقط؟ 

اگه آره من قول شرف میدم دعا کنم 

منم امشب فقط برای ظهور آقام دعا میکنم همین و بس

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

من خیلی ساله دعا کردم نشده 

خواهشا شماها برام دعا کنید 💔😭💔😭💔

شاید دعای شماها گیره 

میشه هرکی تونست 

برای منم امشب دعا کنه 

ازدواج خوبی امسال برام رقم بخوره 

۳۲ سال و مجرد 💔

مچکر میشم 💔😭

گیسوووو

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعا کنیدبه شوهرم خونه بدن تواستان رسمی بشه ۰ی وام گیربیاریم خونه بخریم وماشین عوض کنیم ی وام بزرگ هم دست شوهرم بیفته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خیلی ساله دعا کردم نشده  خواهشا شماها برام دعا کنید 💔😭💔😭💔 شاید دعای شماها گیره& ...

میشه شخصی بیایی 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

منم دعا کنیدبه شوهرم خونه بدن تواستان رسمی بشه ۰ی وام گیربیاریم خونه بخریم وماشین عوض کنیم ی وام بزر ...

میشه گوشه ی دعاهات یاد امام زمانمون هم باشی😭

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  
میشه حاجتت ظهور باشه فقط؟  اگه آره من قول شرف میدم دعا کنم  منم امشب فقط برای ظهور آقام ...

بله امشب فقط برای ظهور دعا کنیم این دعای من حقیر هم هست از ته دل آقا رو بخواهیم که فرج ما در گرو فرج آقای امام زمان عج الله تعالی فرج الشریف هست

بله امشب فقط برای ظهور دعا کنیم این دعای من حقیر هم هست از ته دل آقا رو بخواهیم که فرج ما در گرو فرج ...

زنده باشی ان شاءالله 💚

میشه گوشه ی دعاهات یاد امام زمانمون هم باشی😭

بله ماهمیشه به امام زمان متوسل میشم همیشه دستموگرفته الهم عجل عجل عجل عله ظهور