2777
2789

خودم یه سری کارها کردم که نوبه خودشون موفقیت محسوب میشن 

یعنی اگه از اطرافیان بپرسی میگن آره فلانی موفقه و چه و چه 

ولی بعضی وقتی مثل الان حس میکنم تلف کردم زندگی رو خصوصا وقتی با کسانی که ازم بالاتر هستن مقایسه میکنم     تفریح نکردم و... 

درسته هچی چیز من با اونا یکی نبوده و من از جایی اومدم که الانی که هستم خیلی پیشرفت محسوب میشه و همه تحسینم میکنن ولی خب حس پوچی و بطالت بهم دست میده اونارو می‌بینیم. 

میدونم مقایسه ظاهر زندگی دیگران با باطن زندگی خودمون اشتباهه و اصلا شاید زندگی اونا اون چیری که نشون میدن نباشه ولی خب این حس بد به آدم منتقل مبشه دیگه   حسه دیگه مقابل منطق :) 

تقریبا آره جدیدا بیشتر راضیم😅

از تاریخ ۳/۲۴ کاربری دست منه و دیگه دست دوستم نیست🤗اشنای عزیز اگر شناسایی کردی تاپیکای قبل بیست و چهارم برای من نیست مهم هم نیست شناختی چون اهمیتی نداره برام😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مناز ۰تا۱۰سالگیم راضی بودم یعنی دوران کودکیم

۱۰_۲۰سالگی ناراضی 

از۲۰_۲۵سالگیم راضیم 

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بله خدارو شکر

رفیق میشه یه صلوات برا آقا صاحب‌ الزمان بفرستی🥺💚 ما مازندرانی ها به دختر می گیم کیجا اما وقتی می خوایم دخترمون رو با پسوند عزیز ، جان ، نفس یا ... صدا کنیم و قربون صدقه شون بریم میگیم دِتِر 🥲🫀  مامان و باباهای مازندرانی خیلی  به دختر هاشون میگن « این کاربری دست چند نفر است»

اره من ک راضی بودم 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

نه، حتی یه سر سوزن 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

نمیدونم یه چیز نسبیه .ولی یخ زمانی مریض بودم .زندگی  گردن دوست داشتم نمیخواستم بمیرم علشق این بودم که فقط کنار خانواده ام بلشم وپیش بچه هام .فهمیدم زندگی رو دوست دارم با تمام سختیهاش برام قشنگ