2777
2789

خانما من تقریبا 9 ماه هست که نامزد کردم 

هنوز عقد نکردم و دو ماه دیگه عقدمه

ولی الان بخاطر اعتقاداتی که تازه متوجه تفاوت خیلی زیادمون شدم پشیمونم و دلم میخواد جدا شم ولی از حرف مردم میترسم و مطمئنم مامان بابامم بخاطر همین نمیذارن جدا شم و منصرفم میکنن

خواستم ببینم کسی شرایط منو داشته؟ چیکار کردین؟ 

ن بابا اگر از بدی های طرف بگی منظورم اختلافات تازه میگن بهتر ک زود جدا شد

اخه ما با هم خیلی جا رفتیم در حضور خانواده

پشت سرم حرف نمیزنن؟ 

از این میترسم یهو دیگه خواستگاری نیاد واسم با این شرایط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاوره راحت تموم کنی بگو بهتره تا اسم یکی بیاد شناسنامم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

اگه میخواستن منصرفت کنن دیگه چرا نامزدت کردن یهو عقد و عروسی میگرفتن..

اگه مطمینی مشکل ساز میشه رو حرفت بمون شما قراره یه عمر باهاش زندگی کنی اگه نمیتونی تحمل کنی بهم بزن کاریم به سروصدا و نصیحت پدرومادرت نداشته باش در نهایت شما بله نگی نمی تونن بزور سرسفره عقد بنشوننت

اخه ما با هم خیلی جا رفتیم در حضور خانواده پشت سرم حرف نمیزنن؟  از این میترسم یهو دیگه خواستگ ...

ن بابا عقد ک نبودین خاستگاری نیاد  بهتره ک ‌به چه قیمت ک همش تو زندگی عذاب بکشی 

اگه میخواستن منصرفت کنن دیگه چرا نامزدت کردن یهو عقد و عروسی میگرفتن.. اگه مطمینی مشکل ساز میشه رو ...

من از اول از ته دلم راضی نبودم خانوادم بودن که خوبی هاشو خیلی بزرگ کردن برام و راضی شدم 

ولی الان میگم کاش همون موقع جواب منفی داده بودم