2821
2789
عنوان

کسی که این کار رو بکنه جرمش چیه

204 بازدید | 12 پست

یکی از دوستام پیجش پابلیکه اومدن عکساش برداشتن باهاش س چت کردن الان طرف مقابل جرمش چیه؟چرا بعضی ها اینقدر بی شعورن😑😑😑😑😑🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه دختره تو نینی سایت همینکارو کرده بود با یه خانم ۳۶ ساله ، داشت التماس میکرد براش دعا کنیم که زندانو شلاق اینا نخوره ازش شکایت کرده بوددطرف 

دوست توهم حتما شکایت کنه نتیجه میگره

یه دختره تو نینی سایت همینکارو کرده بود با یه خانم ۳۶ ساله ، داشت التماس میکرد براش دعا کنیم که زندا ...

فک کنم یادمه اینو 

نگفت اخرش چی شد؟

همونی که سنشم کم بود؟میگفت طرف رضایت نمیده؟

تقریبا چهارسال ایران تحت تحریم شدید دارویی قرار داشت احتمالا کسایی که بیماری خاص دارن سختی های اون زمان رو یادشونه ولی بالاخره ایران با وجود تحریم های همه جانبه تونست کارخونه ی دارو بزنه و مشکلات دارویی تا حدود زیادی از جمله مشکل نبود انسولین برطرف شد یعنی منی که باید هفته ها شهر به شهر و داروخونه به داروخونه میگشتم بلکه دو قلم انسولین بگیریم میتونستم شونزده قلم انسولین بدون هیچ محدودیتی دریافت کنم داروهای تولید داخل کیفیتی برابر با نسخه های آمریکایی و قیمتی بسیار مناسب تر داشت به هرحال پنج سال گذشت تا اینکه یه عده احمق خوش بخت بی دغدغه برای ایران التماس جنگ کردن و کارخونه ی تولید دارو که حالا رقیب شرکتای خارجی شده بود بمبارون شد چون دیگه نمیتونستن ایران رو بابت کمبود دارو تحت فشار قرار بدن در این اتفاق نه آمریکا مقصره نه اسرائیل مقصر صد در صد شمایی هستی که التماس جنگ کردی شایدم خدا مقصره که انقد تورو خوش بخت کرده که دغدغه و ترس کمبود دارو نداری بنابراین روزی ۴وعده همزمان با تزریق انسولین از خدا طلب همین بیماری رو برای تک تکتون دارم((انشالله))

میتونه شکایت کنه حبس جریمه نقدی یا حتی شلاق اینا میتونه داشته باشه

من آنگه که گردم به مستی هلاک   به آیین مستان بَریدم به خاک/ بـه تـابـوتـی از چـوبِ تـاکـم کـنیـد به راه خرابات خاکم کنید/ بــه آب خــرابـات غســلــم دهــیـد  پس آنگه برِ دوشِ مستم نهید/ مـریـزیـد بـر گـور من جز شـراب  میارید در ماتمم جز رباب/مـغـنـی ، مـلـولـم٬ دوتـائــی بــزن  به یک تائی او، که تائی بزن/ بزن چنگ در پرده ارغنون  رهایم کن از چنگ دنیای دون /مبادا عزیزان که در مرگ من بنالد بجز مطرب و چنگ زن /تو خود حافظا سر ز مستی متاب که سلطان نخواهد خراج از خراب نزادی مرا کاشکی مادرم   وگر زاد مرگ آمدی بر سرم  که چندین بلاها بباید کشیدز گیتی همی زهر باید چشید🌤  گوا شیرگیرا یلا مهترا دلاور جهاندیده کنداورا کجات آن دلیری و مردانگی کجات آن بزرگی و فرزانگی کجات آن دل و رای و روشن‌روان کجات آن بر و برز و یال گران کجات آن بزرگ اژدهافش درفش  کجا تیر و گوپال و تیغ بنفش  نماندی به گیتی و رفتی به خاک که بادا سر دشمنت در مغاک

ببین یعنی عکسهای شخصی اش رو تو پیج عمومی گذاشته بوده باید به پلیس فتا مراجعه کنه متاسفانه عامل خیلی از مشکلات ما خودمونیم وقتی در جامعه ای هستیم که کلی ادم مریض جنسی وجود داره چرا باید عکسهای شخصی مون رو در معرض دید عموم قرار بدیم

ببین یعنی عکسهای شخصی اش رو تو پیج عمومی گذاشته بوده باید به پلیس فتا مراجعه کنه متاسفانه عامل خیلی ...

خب واقعا مشکل از بعضی ها هست مشکل از دوست من نبوده صد در صد ولی این چه کاری اخه خیلی چیپه

خب واقعا مشکل از بعضی ها هست مشکل از دوست من نبوده صد در صد ولی این چه کاری اخه خیلی چیپه

اتفاقا خیلی خوب کاری کردید این مشکل را به اشتراک گذاشتید چون واقعا خیلی ها از عواقب کارشون خبر ندارن و این طوری اگاه میشن انشاالله مشکل دوست شما هم به زودی حل بشه

2825
2823
2791
2779
2792