2777
2789
عنوان

نوبتی هم که باشه نوبت پز دادنه🤓🤓🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 7050 بازدید | 176 پست
اره بابا مرتب نبود که شبیه تونل وحشت میشد😂

😁🤣

ان شاءالله صاحب یه خونه بزرگ بشی که بگی خونمون بزرگه وسیله هام کمه😍😍😁😁

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که گفتی  ما از کثیفی لذت میبردیم بااین تایپیک مسیر زندگیمون متحول شد😐🚶‍♀️

نگفتم کسی از کثیفی لذت میبرهه اولویت زندگی هرکس ی چیزه دوستم مهم براش گردش وتفریحش ی نفر میشناسم انقدر که به ارایشش و تیپش بها میده خونه اش هم سالی ی بار به زور تمیز میکنه شماچرا به خودتون گرفتید عجیب برام خواهرم اولویتش اشپزی و قنادی من میرم خونه اش مرتب میکنم البته اصلا نمیزاره خونه اش بهم بریز ولی همین کارهاش میرم کمکش هرکس باهرچی خوشحال عاقلانه اس که به همون کار بپردازه نه من نه شمامن میشناسید اتفاقا این تایپک همین حس بهم داد که مگه ما کثیفیم گفتم بگم هرکس با دلخوشی هاش قابل احترامه

پس بزار منم پز بدم  منم خونم همیشه تمیزه ظرف کثیف نمیزارم بمونه کمد لباسی خودم شوهرم بچم مرتب ...

دقیقا منم ،البته یه وقتا خودمم خسته میشم ولی دیگه دست خودم نیست باید همه چی سر جای خودش باشه نمونه اگر یه نخ رو فرش باشه من اینور در حال موت باشم باید باشم اونو بندازم سطل زباله بعد  تازه بچه کوچیکم دارم همه کارامو شبا انجام میدم 

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
نگفتم کسی از کثیفی لذت میبرهه اولویت زندگی هرکس ی چیزه دوستم مهم براش گردش وتفریحش ی نفر میشناسم انق ...

نمیدونم چرا اینجا یه عده ای هستن که هرررچی بگی یه چیز دیگه میگن🤕🤕

و عده ای هم هستن که لایکشون میکنن؛؛  اونا هم خیلی برام جالبن😶🤕

دقیقا منم ،البته یه وقتا خودمم خسته میشم ولی دیگه دست خودم نیست باید همه چی سر جای خودش باشه نمونه ا ...

🤗🤗😍😍😍

وقتی که یکی باید باشه جواب آدمهای مسخره رو مثل تو رو بدن ،،من هستم 

به این حد از بیکاری افتخارم میکنی؟ دوست داشتم چنین نظری درمورد همچین تاپیک بی معنی بدم تو رو سنه نه قربونت برم ؟