2777
2789
عنوان

با اب ماست چی درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 54 پست
آخه آب ماست که طعم آب شیر میده چطوری ازش دوغ در میاری؟

خب واسه ما که ترشه بریز تو بطری یه قاشق بزرگ ماست بریز توش بدون نمک بزار تو یخچال بعد از چند روز خیلی ترش میشه 

من خودم هم میزنم با ماست. ولی بعضی ها ماست چکیده دوست دارن آبش رو جدا میکنن. 

آها درسته سلیقه ها متفاوته اگه ابشو دور نریزن خوبه ولی اگه قرار باشه بریزن دور چه بهتر که با ماست هم بزنن تمام خاصیتش تو اون آبه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم نمیشه 

اون دوستمون گفته بود تو آش میشه که،خب شاید بشه جای کشک تو آش کشک استفاده ش کرد فک نکنم فرقی بکنه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب واسه ما که ترشه بریز تو بطری یه قاشق بزرگ ماست بریز توش بدون نمک بزار تو یخچال بعد از چند روز خیل ...

من با خود ماست قاطی میکنم عزیزم اینجوری ماستم خاصیتش بیشتره و چون دوغ زیاد جوشیده راستش زیادم اب نداره که به صرفه بخوام دوغش کنم ولی روش شمام خوبه اگه زیاد باشه،من اگه دوغ بخوام درست کنم،همون ماست همزده رو که ترش شده رو با یه کم آب خنک قاطی میکنم و تو میکسر میزنم میشه دوغ دردسر جداسازیم نداره😅

اون دوستمون گفته بود تو آش میشه که،خب شاید بشه جای کشک تو آش کشک استفاده ش کرد فک نکنم فرقی بکنه

اره تو اش میشه ,ولی اش رشته,یه مقددار میریزی

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
من با خود ماست قاطی میکنم عزیزم اینجوری ماستم خاصیتش بیشتره و چون دوغ زیاد جوشیده راستش زیادم اب ندا ...

پدرشوهرم اینا گوسفنددارن  مادرشوهرم هفته ای دو بار ماست واسه ما درست میکنه ماست زیاد مصرف میکنیم ابش اصلا قاطی نمیکنم فقط جمع میکنم بعد باهاش دوغ درست میکنم

پدرشوهرم اینا گوسفنددارن  مادرشوهرم هفته ای دو بار ماست واسه ما درست میکنه ماست زیاد مصرف میکنی ...

خب اینطوری خوبه زیاده مال ما نمیصرفه،عزیزم شما که ماست و لبنیات زیاد مصرف میکنید حتما باهاش مصلحشو استفاده کنید وگرنه طبعتون سرد میشه

خب شما پاستوریزه میخوری واسه اون طعم ماست محلی با پاستوریزه قابل مقایسه نیس چه برسه به اب انداختن

اتفاقا خودم با شیر محلی ماست درست میکنم زیاد میجوشونم شیر و ماست خیلی سفت میشع و اصلا اب نمیندازه 

قره قوروت بجنورد وآشخانه خیلی معروفه کلا شهرهای خراسان شمالی شما هم توش زیره وشیرن بیان میزنین یانه ...

نه عزیزم من دو سری بر خونه درست کردم چون خیلی دردسر بود دیگه درست نمی کنم،ولی خیلی خوشمزست