2777
2789
عنوان

با اب ماست چی درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2856 بازدید | 54 پست
قره قروت چجوری درست میکنند اینم بگید خیلی دوس دارم درست کنم

آب ماست رو بجوشون تا تمو بشه و ماده خسکش بمونه میشه قرقروت من یه بار درست کردم آخراش اینقدر پاشید تمام آشپزخونه کثیف شد حتی تو سقف هم پاشید ولی قرقروتش خوب شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قره قروت درست کردم، ولی خیلی آب ماست میخواد،و زمان زیادی هم باید رو اجاق باشه اصلا نمیصرفه،ما چون ...

قره قوروت بجنورد وآشخانه خیلی معروفه کلا شهرهای خراسان شمالی

شما هم توش زیره وشیرن بیان میزنین یانه ؟؟

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
قره قروت چجوری درست میکنند اینم بگید خیلی دوس دارم درست کنم

دوغ بزار رو گاز بالا سرش وایسا جوش که اومد بریده بریده میشه بعد از صافی ریز ردش کن چیزی که تو صافی میمونه کشک وآب اونو دوباره بزار رو آتیش بیشتر آبش کشیده شد و مایع کمی سفت شد میشه قره قورت خیلیم خوشمزه است

عزیزم من جدیدا ئه عالمه قره قوروت دوغ گیرم اومده باید چه جوری استفاده کنم؟نرم و تازه هستن

بریز تو اش رشته ,تو خورشت ابگوشت خیلی خوب میشه,اسفناجم سرخ کردی بهش اضافه کن,من داخل قورمه سبزیم میریزم

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
نه بالاخره آب میده. حتی با شیر گاومیش.. 

بله ولی به اون حدی نیست که بشه گفت اب ماست میشه با ماست هم بزنی بشه ماست هم زده😋😋

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
مگه دوغ رو با ماست درست نمیکنی؟خب ماست با آبش قاطیه دیگه هوه همینطور ذرست میکنن ماست رو اینقد تکون م ...

خوب از یه طرف که ماستو برمیداری اب میندازه ابشو جمع میکنم بدون ماست بعد یه قاشق بزرگ بهش ماست میزنم و نمک قاطی میکنم خیلی خیلی ترش میشه و خوشمزه 

بریز تو اش رشته ,تو خورشت ابگوشت خیلی خوب میشه,اسفناجم سرخ کردی بهش اضافه کن,من داخل قورمه سبزیم میر ...

ممنون عزیزم میشه باهاش آش بپزم جای دوغ استفاده کنم ازش؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇