2777
2789
عنوان

نمی دانم با مرد بی احساسم چه کنم

255 بازدید | 21 پست

من با مردی ازدواج کردم که در کودکی جز دعوا بین والدینش خاطره ای نداره 

چندین ساله ازدواج کردیم تا بحال محبت آمیز به من نگاه نکرده یا حتی دستامو نگرفته 

بیشتر از اینکه زن و شوهر باشیم مثل هم خونه هستیم 

تنها دلیل بودن ما در کنار هم دو دخترم هستن 

مدام با حرفهاش آزارم میده 

مثلا من نباید ازدواج می کردم 

ما از نظر تیپ به هم نمی خوریم 

قبول داری من با زن احمقی ازدواج کردم 

چرا به بچه ها این قدر غذا میدی چاق میشن

هیچ گاه جوابشو ندادم 

ولی دیگه احساسی هم بهش ندارم بیشتر به عنوان پدر دو دخترم بهش نگاه می کنم تا همسر 

قبلا هر لحظه منتظر آمدنش بودم ولی دیگه این حسو ندارم

اصلا میل ندارم در کنارش باشم 

قبلا وقتی باهش بیرون می رفتم سعی می کردم شونه به شونه اش راه برم ولی الان تا آنجا که ممکنه با فاصله راه می رم با او حرفی ندارم و کاملا ساکتم 

قبلا چند بار خواستم در مورد نیازهام باهش حرف بزنم ولی برخوردش باعث شد منصرف بشم 

خیلی اهل گفتن احساساتم نیستم ولی اینجا بد نیست فقط خواستم کمی درد دل کنم 

زندگی همیشه با تحمل سختی همراه بوده و باید ادامه داد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفم عزیزم
ایرانیا رفتارای محبت امیز نذیدن بین مادر باباشون متاسفانه بیشتر استاد ماس مالی کردن دعواهاشون بودیم
تو اتاق با در. قفل معاشقه میکردن جنگ اعصابو دعواشون جلو ما 

اره واقعا بخاطر بچه بهتره تحمل کنی

سعی کن جوری بشه ک بهت بد نگذره ،با دوستات بگرد،خرید کن،با بچه هات خوش بلش،،خونه شاد باشه،،شاید دوباره برگرده سمتت اگرم خدای نکرده نه،،لااقل تو خودتو بیمار نکنی 

عزیزم اره واقعا سخته ...اینجوری ادامه دادن سخته به بچه ها هم صدمه میخوره...خوب یکم تغییر بده زندگی رو و خودت رو‌منظورم ظاهری هست شاید یکم موثر باشه...انتظار احساس آقایون نداشته باش منم شوهرم احساساتی نیست هر کاری می‌کنم نمیشه خوب شده بد شده ..گاهی اولش تو ذوقمم می‌زنه ..ولی خوب من دیگه انتظاری ازش ندارم ....تو هم این انتظار رو نداشته باش ...به نظرم زندگیت به تغییر نیاز داره.

وقتی بخواهم درباره نیازهام بگم میگه باز شروع شد من اینم 

یا دقیقا یک سری رفتارهایی که دقیقا اون حرکات رو از مادرش دیدم 

احساس می کنم اگر ادامه بدم جز لگد مال شدن غرور و احترام حاصلی نداره

عزیزم اره واقعا سخته ...اینجوری ادامه دادن سخته به بچه ها هم صدمه میخوره...خوب یکم تغییر بده زندگی ر ...

من از نظر ظاهر وقتی کمی به خودم می رسم خیلی متحول میشم حتی خودشم اجازه نمیده خیلی به خودم برسم اما ذاتا ساده هستم 

اگر درخیابان از مردی سوال کنم مستقیم حسودی می کنه 

اگر فیلمی ببینم که مرد زیبا بازیگرش باشه میگه تو این فیلمو بخاطر بازیگرانش می بینی 

در حالی که اصلا اینگونه تیست و به خاطر این حسادت هاش دیگه حتی برنامه هم نمی بینم

وقتی بخواهم درباره نیازهام بگم میگه باز شروع شد من اینم  یا دقیقا یک سری رفتارهایی که دقیقا او ...

قدم اول برای حل مسائل همینه که ما شفاف و واضح از احساسات و نیازهامون برای طرف مقابل حرف بزنیم. باید صبور باشیم و از فرصت های مختلف برای این ابراز استفاده کنیم. اما اگر در نهایت می بینید طرف مقابل تون به هیچ عنوان حرف شمارو نمیشنوه اون موقع واقعا احتیاج به مشاوره های تخصصی هست. بعضی آدم ها غیرقابل تغییرند چون خودشون نمی‌خوان تغییر کنن و این مائیم که تصمیم می گیریم چه رفتاری داشته باشیم. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

معلومه دوستون داره ولی خوب اینجوری بزرگ شده  آدما رو‌نمیشه عوض کرد شاید یکم‌تغییر کنن..یه جوری که خودت میدونی باید جذبش کنی حالا تو رابطه یا هر چی دوست داره..نمیشه چیزی گفت که نکنه اشتباه باشه ولی از یه مشاور تم کمک بگیرید خیلی خوب راهنمایی میکنن

خب شما به خودتون می رسید؟ 

من ساده هستم اما همیشه تمیز و مرتب 

خیلی اهل آرایش و... نیستم 

کلا یه کرم اگه بخرم زودتر از سه سال تموم نمیشه 

نهایت هم دور می ریزم 

شاید در طول 7سال ازدواجمون فقط سه تا رژ خریدم نه اینکه ندار باشیم یا خسیس 

از آنچه خدا به من داده راضی ام و چون خیلی از لوازم آرایشی استفاده نکردم پوستم چروک نداره و خیلی جوانتر به نظر میرسم