2777
2789
عنوان

دوستان راه حل میخوام

133 بازدید | 10 پست

من رب گوجه از این بازاری ها میخرم بازش میکنم میریزم داخل شیشه ولی بعد یه مدت روش کپک میزنه اصلا هم قاشق چرب یا خیس داخلش نمیزنم به نظرتون چکار کنم ؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟؟؟ دیگه کپک نمیزنه ؟؟

ن اول اینکه تو ظرف شیشه ای دوم اینکه روشوروغن بزن سومم همینکه خودت گفتی اصلا قاشق ی کوچولو کثیف داخلش نزن

تاپیک ای منو رفیقام.   ی چندوقت مجبورم با کاربری دوستم بیام کاربری قبلیم به علت سیاسی شدن تعلیق شد

یک نفر رو میشناسم .رب گوجه رو فریز میکرد .به تعداد مصرفشون برای هر وعده .ولی من خودم معمولا گوجه رو پوست میگیرم .تو مخلوط کن میکس میکنم بعد با ادویه به غذا میزنم .به جز ماکارونی که خیلی کم استفاده میکنم .در کل رب گوجه صنعتی سالم نیست

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   ابرو_کمونیa  |  5 ساعت پیش
توسط   naziiiiiiiiiiiii6971  |  6 ساعت پیش