2777
2789
حتما بینی خودتونم خوشکل بوده

بینیم شکسته بود قوز داشت 

دکتر اولش نگفت خوب میشه،گفت فقط یه درصدی بهتر میشه،که بعدا نتیجه هرچی شد،هیچی نگم.

تا ۸ماه ورم داشت

بعدش خیلی کوچولو و طبیعی شد

بهشم گفته بودم طبیعی میخوامو سر بالا نباشه و معلوم نباشه عملیه.

الان خیلی راضیم

ببخشید عکسی که قبل از عمل طراحی کردن خیلی ساده بود؟؟ یا بینیتون دقیقا همونطوری شد

اره طراحی کردن

یه چیز ساده

از اون بهتر شد

برین معاینه خود دکتر اگه بدونه بینی شما رو میتونه خوب عمل کنه قبول میکنه،اگر مطمئن نباشه اصلا قبول نمیکنه عمل کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره طراحی کردن یه چیز ساده از اون بهتر شد برین معاینه خود دکتر اگه بدونه بینی شما رو میتونه خوب ع ...

به من گفت 20 درصد تغییر میکنی ، و طبیعی طراحی کرد . به نظرتون اعتماد کنم بهشون؟

به من گفت 20 درصد تغییر میکنی ، و طبیعی طراحی کرد . به نظرتون اعتماد کنم بهشون؟

میخوای جاهای دیگه هم سر بزن

با‌چند تا دکتر مشورت کن

روزی طلب اخلاقشه،حد پایین رو میگه،که بعدا راضی باشین.

اگه گوشتی نباشه به نظرم خوب درمیاره،وگرنه گوشتی رو بلد نیس

میخوای جاهای دیگه هم سر بزن با‌چند تا دکتر مشورت کن روزی طلب اخلاقشه،حد پایین رو میگه،که بعدا راضی ...

نه استخوانیه ، واینکه عکس هامم بهم داد . منشی گفت اگر عکس هاتو داده یعنی خوب نمیشه بینیت

میدونی چیکار کن؟

یه روز مخصوصی توی هفته هست که بیمارهایی که عمل کردن به تازگی،میان برای معاینه.

ولی اینو به مشتری های جدید نمیگن. منم بعد از عملم فهمیدم

بپرس چه روزیه،برو بشین توی مطب،فقط هرکی اومده بود رو نگاه کن ببین خوشت میاد از مدل هایی که دکتر عمل کرده

بعدشم باید روز عمل قبل بیهوشی که میاد بالای سرت،بهش بگی چجوری میخوای

مثلا من گفتم طبیعی باشه سر بالا نباشه نوکش تیز نشه قوسش زیاد نباشه

میدونی چیکار کن؟ یه روز مخصوصی توی هفته هست که بیمارهایی که عمل کردن به تازگی،میان برای معاینه. ول ...

من که خیلی سبکشونو دوس دارم و تاحالا نمونه کار بد ازشون ندیدم 

منتها من یه خورده ترسیدم ،چون وقتی عکسمو طراحی کردن بهم گفتن بینیت اینطوری میشه حالا خودت میدونی ،میخوای عمل کن . بعد که دید من هیچ نظری ندارم و دو دلم گفت حالا برو فکراتو بکن و عکسهامو داد . منم یک ماه بعد رفتم نوبت عمل بگیرم منشی گفت اگر عکس ها رو بردی که یعنی همه چی کنسله :/ هیچکس هم اونموقع بهم نگفت اگر عکس هارو ببری کنسلی . 

سلام عزیزم

من ۱۰ روز پیش عمل کردم پیش دکتر روزی طلب

خیلی رااااضیم همه چیز عالی بود واقعا

فعلا که آتل داره بینیم ولی دیروز رفتم آتل رو عوض کنه برام خودمو تو آینه دیدم و با اینکه کلی ورم داره هنوز ولی خیلی خوب شده بود و به همه حرفایی که بهش گفته بودم گوش کرد

میدونی چیکار کن؟ یه روز مخصوصی توی هفته هست که بیمارهایی که عمل کردن به تازگی،میان برای معاینه. ول ...

سلام زهرا جان

منم پیش دکتر روزی طلب عمل کردم ولی ایشون هیچکسو مثل هم عمل نمیکنه که این خانم بره تو مطب بشینه و کارا رو ببینه

سبکش یه سبک نچراله که با توجه به صورت و سلیقه هر کسی درش میاره

مثلا من گفتم اصلاااا نمیخوام حتی ذره‌ای نوکش تیز بشه و دوست داشتم قوس ملایم داشته باشه قبل عمل که اومد بالا سرم باهام حرف زد گفت نگران نباش خیلی صورتت شیک میشه

ولی دیدم کسایی که سلیقشون این بوده که نوک تیز باشه و واسشون نوک تیز کرده خدایی من تو نمونه کارای دکتر هیچکسو ندیدم که دماغش به صورتش نیاد

چون‌ یجور عمل نمیکنه

به پره‌های من اصلا دست نزده ولی یه خانمی بود که نیاز بوده از پره عمل بشه و از پره باز کرده بود بینیشو کلا اینکارشو دوست دارم. که مثل دکترای دیگه هی نمیگه من سبکم اینه و فلان

خلاصه که استارتر جون اگه قبولت کرده و بخاطر هزینه‌ی زیاد نمیخوای پیش دکترای نامی تهران عمل کنی واقعا به روزی طلب شک نکن کارش درسته 

یچیزیم بگم زیاد حساسیت به خرج نده هر چقدر بیشتر حساس بشی احتمال خراب شدنش هست

دکتر امیر حسین بابایی سرور رو کسی میشناسه؟؟؟؟؟ کارش چطوره؟

بله بله کار ایشون هم من دیدم خوبه

ولی برای من مهم بود که حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنم واسه همین رفتم پیش دکتر روزی طلب و خدا رو شکر قبولم کرد و از نتیجه هم خیلی راضیم

سلام عزیزم من ۱۰ روز پیش عمل کردم پیش دکتر روزی طلب خیلی رااااضیم همه چیز عالی بود واقعا فعلا که ...

سلام خوب هستید 

واقعا ؟ مبارکتون باشه 

خداروشکر که راضی هستین ، اصلا مگه کسی هم هست که از کار روزی طلب ناراضی باشه ;-) 

سلام زهرا جان منم پیش دکتر روزی طلب عمل کردم ولی ایشون هیچکسو مثل هم عمل نمیکنه که این خانم بره تو ...

من که عاشق کاراشون هستم . 

میدونی اون موقع که عکسمو طراحی کردن دکتر خیلی ساده و طبیعی شده بود بینیم ،منم ترسیدم که زیاد تغییر نمیکنه نیم رخم . میخواستم بدونم دکتر عکس همه رو خیلی ساده طراحی میکنه که توقعمون نره بالا ، یا اینکه واقعا قراره همونطوری بشه بینیم؟؟؟؟به شما هم روز ویزیت رفتین گفت زیاد تغییر نمیکنین ولی الان به نظرتون خیلی نیم رخ تغییر کرده؟؟

بله بله کار ایشون هم من دیدم خوبه ولی برای من مهم بود که حتما پیش متخصص گوش و حلق و بینی عمل کنم وا ...

منم اگر بدونم پیش دکتر روزی طلب عمل کنم خوشگل میشه بینیم ،پیش ایشون میرم .بالاخره ایشون تخصصشو دارن و قابل اعتماد:)

سلام زهرا جان منم پیش دکتر روزی طلب عمل کردم ولی ایشون هیچکسو مثل هم عمل نمیکنه که این خانم بره تو ...

ببخشید  جسارتا میشه درخواست دوستی بدم بینیتون رو ببینم اخه منم قصدشو دارم عمل بینی انجام بدم 

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻
من که عاشق کاراشون هستم .  میدونی اون موقع که عکسمو طراحی کردن دکتر خیلی ساده و طبیعی شده بود ...

کلا طراحی عکسشون مدل طبیعیه و اون فقط یه عکسه و فقط میخواد نشون بده بینی بدون نقص چه تاثیری تو چهره داره

حتما باید بهش توضیح بدی چه مدلی دوست داری و باهاشون مشورت کنی من گفتم نیمه فانتزی میخوام و قبول کرد اما گفت قوسش رو زیاد نمیکنم

نه به من نگفت تغییری نمیکنی اتفاقا بینیم چون انحراف داشت گفت ممکنه انحرافش باقی بمونه و درست نشه اما نظر من اینه که حتی اگر انحرافش باقی موند عمل رو انجام بده چون چهره‌ت شیک و زیباتر میشه