2777
2789
ببخشید  جسارتا میشه درخواست دوستی بدم بینیتون رو ببینم اخه منم قصدشو دارم عمل بینی انجام بدم&nb ...

سلام من هنوز بینیم آتل داره و صورتم کبودیاش خوب نشده حتی هنوز بخیه‌هام هم کشیده نشده

اما موقع عوض کردن آتلم بینیم رو تو آینه دیدم و با اینکه کلی ورم و کبودی داشت اما از مدلش کاملا راضی بودم

ببینید خیلی تو کارای پزشکای زیبایی دنبال اینکه چه کسی رو چه مدلی عمل کردن نباشید همینکه از نحوه و درستی عملشون با خبر باشید و مطمئن باشید مشکل تنفسی براتون ایجاد نمیشه کافیه

چون پزشک کاربلد بینی هر کسی رو مطابق صورت هر شخص جراحی میکنه

سلام من هنوز بینیم آتل داره و صورتم کبودیاش خوب نشده حتی هنوز بخیه‌هام هم کشیده نشده اما موقع عوض ک ...

مرسی عزیزم

یه دختری ک الان دیگ خودشو بعد پنج سال شمالی حساب میکنه بزرگ شده ی کرج😍❤✨🎀این کاربری از 15خرداد دست دو نفر هستن❤🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من منتظر بودم منشی دکتر جنابی بیاد و در بسته بود پشت در با یه خانم آشنا شدم از پرسنل اتاق عمل بیمارستان شفا بود و ازش پرسیدم که درسته دکتر خودش عمل نمیکنه ولی ایشون گفت نه همچین چیزی نیس من عملاشونو دیدم که خودشون عمل میکنن،ولی اگر خودش عمل میکنه چرا خانم رضایی مشاوره عمل رو انجام میده یکم عجیبه برام حقیقتش.

ببین من منتظر بودم منشی دکتر جنابی بیاد و در بسته بود پشت در با یه خانم آشنا شدم از پرسنل اتاق عمل ب ...

سلام 

دکتر جنابی دیگه مثل قبلا کارشون خوب نیست ، و اینکه به نظر تون منشی دکتر میاد بگه خودش عمل نمیکنه؟؟؟ معلومه که میگه دروغه

به من گفت 20 درصد تغییر میکنی ، و طبیعی طراحی کرد . به نظرتون اعتماد کنم بهشون؟

من رفتم پیششون.چند ماه طول کشید که نوبت بده،نوبتمم که شد گفت عمل نمیکنم.

نه تنها من خیلیای دیگه رو دیدم که زیر بار عملشون نرفته