2777
2789

من با یه پسری نزدیک دوساله تو رابطه ام

اما هی کات میکردیم هی دوباره اشتی میکردیم

هر سری ام اون بر میگشت و با حرفاش خرم میکرد

الان دوباره بد ۵ ماه برگشته ینی یه ماهه که دوباره باهمیم بهم گفت برای اخرین بار بهم فرصت بده منم چون دوسش دارم بهش فرصت دادم اما این اواخر رابطه مون یجوری شده شده سه روز بهم پیام ندیم ولی بد خودش اومد پیام داد ک کجایی هر سری خودش میومد سمتم من هیچ وقت نرفتم سمتش

دیروزم من شبش پیام دادم سین نزد خب کارش یجوری ۲ شب میرسه خونه  بعدش فردا اومد ساعت ۱ پروفشو عوض کرد ولی پیام منو ساعت ۲ سین زد

بدش فقط حالشو پرسیدم و اینا بد با گیف جوابشو داد منم گیف فرستادم سین کرد دیگه ج نداد بعد از اونم دیگه پیام نداد یک روز میگذره همش به خودم میگم کاش من سین میکردم ج نمیدادم

میخام این رابطه سمی رو تمومش کنم چیکار کنم؟

نیاز داری دلتو کامل قانع کنی 

و کنده بشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش میگی سلام فکرامو کردم با تو بودن عمر تلف کردنه بحثی هم ندارم باهات نمیخام بحثمون ادامه دار بشه بای فوراور به همین راحتی😂

یهویی و بی خبر تعلیق نکنید اول تذکر بدین اگر تکرار شد تعلیق کنید ای بابا 🙄

بهش بگو اینجور رابطه رو نمیخام مال منم اینجور بود گفتم ادم شد

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......