2777
2789

کسی هست که عمل بای پس یا اسلیو کرده باشه؟! عملش سخته؟! خیلی درد داره؟! واقعا از چاقی و حرف شنیدن خیلی خسته شدم اصلا افسرده شدم... لطفا خواهرانه راهنماییم کنید ♥️🌹

سلام به دوستان عزیزم با اجازه استارتر عزیز عذرخواهی میکنم

بتازگی یه پیج آرایشی بهداشتی تو اینستا زدم 
دوست داشتم بهتون معرفی کنم
هم محصولاتم خوبن هم قیمتشون خیلی خوبه.
با خیال راحت می تونید سفارش بدین. 
همه مشتریام راضی هستن و ثابت 

شما هم می تونید یک بار امتحان کنید. بهتون قول میدم مشتری ثابت میشین. البته چون تازه پیج زدم فالوور کم دارم 

ولی با اطمینان بهتون میگم که واقعا محصولاتم با کیفیت از روغنهای اصل و مواد مرغوبن.
ممنون میشم از دوستان با معرفتی که بخرج میدن یه سر به پیجم بزنین = فالو
راستی  دو مشتری از طرف خودتون باشه بهتون تخفیف خوبی میدم
 مرسی از همگی🌺🌺🌺
@beauty_alale

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رفیقم منگنه کرده ۱۲۰ کیلو بود الان عین مارمولک شده میگه آبم نمیتونم بخورم 

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

من تجربه ای ندارم. فقط دیدم دوستم انجام داد تا همین الانش که یکسال گذشته هنوز رژیم غذایی خاص داره و هرچیزی رو نمیتونه بخوره. ولی خیلی راضیه چون از چاقی خسته شده بود

منگنه؟ عملش چطوریاس

نمیدونم عزیزم فکر کنم با توجه به اسمش کوچیک کردن معده باشه

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤