هوووووم بعد میگن چون درد طبیعی نکشیدی حساب نیست🙂نمیدونن چه به سر ما اومده تا مادر شدیم💔
اره والا، من پیرم در اومد تا این بچه به این هفته رسید ، کلی با گوشی کار مجازی کردم تا پول داروهاش و سونو و ویزیت دکتر بی وجدان در بیاد اونوقت بم میگن ک قدیما چطور بچه میورذن طبیعی و بی دردسر اونا سالی ی بار بچه میوردن و اصلا استرس پول و اینچیزا نداشتن
دوستان یکی ب من بگه طبیعی خوبه یا سزارین؟ادم خودش انتخاب میکنه یا دکترش؟منم جای ی خواهر کوچیکتون ممن ...
به طور قطعی نمیشه گفت کدوم هر دوتا سختیایی خودشو داره من طبیعی آوردم واقعا اذیت شدم ولی سزارین نه خوب بود من لگنم خوب نبود واسه طبیعی دکتر نگفت مجبورم کرد طبیعی بیارم بستگی به بدن و آمادگی خودت داره
اره والا، من پیرم در اومد تا این بچه به این هفته رسید ، کلی با گوشی کار مجازی کردم تا پول داروهاش و ...
خدا بهت قوت بده و با قدمهاش زندگیت پراز روزی بشه.بهشت بشه زندگیت❤
دقیقا.همین جمله حرص آدمو درمیاره.قدیمیها به من میگن والله چندتا زاییدم این دردهایی که تو داری تجربه نکردیم.یکی نیست بگه آخه مسلمونا شما سزارین شدین که بدونین چقدر از آدم میره؟ تازه دومین و سومین سزارین که دیگه جای خود دارد.بعد هم قدیم همه چی طبیعی بود الان همه چیز مصنوعی و هورمونی شده.ما چی میخوریم که تازه دو سه تا هم سزارین بشیم🥲