2777
2789
دوستان یکی ب من بگه طبیعی خوبه یا سزارین؟ادم خودش انتخاب میکنه یا دکترش؟منم جای ی خواهر کوچیکتون ممن ...

من ک هر دوشو تجربه کردم میگم طبیعی خیلی بهتره

ولی در کلا بستگی ب بدن ادم داره تو همه یکسان نیست

خصوصی بری خودت انتخاب میکنی ولی دولتی اکثرا میبرن طبیعی مگه اینکه دلیل قانع کننده داشته باشی برا سزارین

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️

کلا زایمان هر دوش سختی های خودش رو داره بعدش سخت تره بنظرم  کلا یه مدت خواب و خوارک نداری رسیدگی به نوزاد سخته.

کل کل سر سزارین و طبيعي  رو درک نکردم    بارداری نه ماه بی خوابی بچه داری حالا چه فرقی داره یکی توانايي نداره  سزارین میگنه مثل من دکتر گفت لگنت جواب نمیده.یکی مثل دختر خالم. سالی یه طبیعی

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سزارین هم مثل خیلی عملهای دیگه هست که مردم انجام میدن....خیلیا شاید بدتر از اون رو انجام میدن....نباید زیاد به سختیش فکر کنی...اینجا هم کلی مادر باردار هست گفتن این حرفها شاید به صلاح نباش...

دوستان یکی ب من بگه طبیعی خوبه یا سزارین؟ادم خودش انتخاب میکنه یا دکترش؟منم جای ی خواهر کوچیکتون ممن ...

سزارین ک بچه اول اجازه نمیدم مگر مشکلی باشع و نامه بت بدن طبیعی نمیتونی بیاری

ولی من مامانم جفتش رو تجره کرد و از نظرش سزارین بهتره با طبیعی دچار افتادگی رحم شد و یادمه که عمل ک ...

همه چی بستگی ب بدن ادما داره نمیشه قطعی گفت برا من طبیعی خیلی بهتر بود

سزارین بهتره..خیلیا بعد زایمان طبیعی دچار افتادگی رحم و...میشن ودوباره باید هزینه کنی اونهارو عمل کنی ولی سزارین شکمتو برش میدن...

ترجیح من سزارینه.چون پایین تنه ات دست نمیخوره🙈 

تحمل درد طبیعی هم که کار هر کسی نیست.

بستگی به جیب مبارک داره.اگر پول داشته باشی میری بیمارستان خصوصی نوع زایمانتو خودت انتخاب میکنی اگر نه که دکتر با توجه به شرایط بدنت انتخاب میکنه.

منو برای طبیعی بستری کردن اما موفقیت آمیز نبود سزارین شدم

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
من ک هر دوشو تجربه کردم میگم طبیعی خیلی بهتره ولی در کلا بستگی ب بدن ادم داره تو همه یکسان نیست خص ...

منکه شده همه اساس خونمو بفروشم میرم خصوصی انقد ک میترسم و میگن دولتی رسیدگی نمیکنن ...من از عوارض بعد طبیعی میترسم از اینکه لگن ادم اسیب میبینه میگن یا مشکلات عفونتی و گشادی واژن و اینا خیلی بدم میاد مخصوصا اون تاپیکی ک اونروز دیدم ک بعد طبیعی هزار بلا سرش اومده بود بی اختیاری مدفوعو کلی چیز ک حالمو بد کرد 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
سزارین ک بچه اول اجازه نمیدم مگر مشکلی باشع و نامه بت بدن طبیعی نمیتونی بیاری

الان ی نفر بم گفت اگه بیمارستان خصوصی برم ک میتونم خودم انتخاب کنم؟

میترسم از طبیعی

الان ی نفر بم گفت اگه بیمارستان خصوصی برم ک میتونم خودم انتخاب کنم؟ میترسم از طبیعی

بله خصوصی که حتما میتونی راحت میری سزارین ولی خب دکتر خوب انتخاب کن چون داری هزینه میکنی و بعد سزارین اصلا اذیت نشی 

ترجیح من سزارینه.چون پایین تنه ات دست نمیخوره🙈  تحمل درد طبیعی هم که کار هر کسی نیست. بستگی ...

وای منم از همون دردش میترسم و عوارض بعدش .شما خودت چقد هزینه زایمانت شد مگه؟بنظرت خصوصی چقده؟

بله خصوصی که حتما میتونی راحت میری سزارین ولی خب دکتر خوب انتخاب کن چون داری هزینه میکنی و بعد سزاری ...

ممنون ک جواب دادید🥺❤️

منکه شده همه اساس خونمو بفروشم میرم خصوصی انقد ک میترسم و میگن دولتی رسیدگی نمیکنن ...من از عوارض بع ...

من هر دوشو خصوصی رفتم

اون تاپیکم دیدم بنظرم یا دکترش خیلی بد بوده یا خودش خیلی بدشانس

من دخترمو طبیعی اورده بودم و هیچ مشکلی نداشتم پسرمم قرار بود طبیعی بیارم ک نشد ویزیت اخر دکترم دستور سزارین داد

قطعی نمیشه نظر داد کدوم بهتره همه چی بستگی ب شرایط بدنی خود ادم داره