2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم،دختر منم تازه خوب شده،واسه یبوست هزار و یک راه هست،اگه هفت هشتاشو همزمان انجام بدی و بعدش که نتیجه گرفتی تو نهار و شامش به هیچ وجه روغن زیتونو قطع نکن ،وگرنه دوباره کابوس یبوست برمیگرده.
شیر خشکشو کم کن بیشتر غذا بده بهش. رژیم رعایت میگنی یعنی چطور؟ روغن زیتون میدی؟ آب و آبمیوه زیاد. اگه میوه میخوره میوه زیاد بده مث سیب.پرتقال
برای حل شدن دو مشکلم صلوات میفرستی 🙏
شیاف با صابون ،خوردن ترنجبین و بارهنگ و کدو حلوایی و آب زیاد و ماساژ شکم با روغن زیتون و چرب کردن مقعد با گوش پاک کن و اولش سه بار روغن زیتون و خالی خالی ریختم ته حلقش تا سه بار شکمش پشت سر هم کار کرد البته با جیغ و گریه،از اون روز به بعد هم روغن زیتون حتما تو غذاش میریزم،خلاصه که روغن زیتون نجاتمون داد