2777
2789

شوهرم بهم گفت تو که نگرانی بیا بریم آزمایش بده دخترم از خواب پاشد گفت منم باهاتون میام من بهش گفتم اگه قول بدی دختر خوبی باشی و بری خونه مامان بزرگ خدا بهت آجی داداشی می ده اونم قبول کرد مادر پدر خودم شهر دیگه ای هستن به خاطر همین زنگ زدم مادر شوهرم گفتم ما تو جایی کار داریم اگه میشه چند ساعتی مروا پیش شما باشه، گفت چکار دارین این بچه رو هم ببرین گفتم آخه نمیشه می خوام برم آزمایشگاه فکر کنم باردارم جوابمو داده تو باردار باشی تو اگه می خواستی باردار باشی پسر بدبختم نه  سال به انتظار نمی نشست تا یک دختر گیرش بیاد تو مایه ی بدبختی خانواده ی مایی از وقتی اومدی تو زندگی پسرم یک روز خوش ندیده دیگه حق نداری بیای خونه من بچتم یک بچه پرورشگاهیه تو نازایی بهاره ( جاریم) پسر حامله است من خجالت می کشم بگم عروسم نازاست و دختر اورده 

من بهش گفتم به خاطر اینکه بزرگترید چیزی نمیگم بهتون 

بهم میگه (خیلی معذرت میخوام این حرف رو توی تاپیک می زنم) تو چه گو ه ی می خوای بخوری دختره ی ه ر ز ه منم سریع گوشی رو قطع کردم حرفاش مثل خنجر بود دارم همینطور گریه می کنم شوهرم گفت ناراحت نشو دیگه نه من جوابشونو میدم نه میریم خونشون غلط کرده بهت اینطوری گفته خیلی ناراحتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راستش تقصیر خودته 

طرف سریع باردار میشه ولی تا ۶ماه جلو کسی نمیگه

شما بااین اوضاع ،تا گمان کردی بارداری ،خبر دادی

ازمایشگاه هم دخترتو ببر

چیزی نمیشه که

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

🙄همسرت بزار طرف شه باهاشون ...

بنظرم تا مرد چیزی نگه چرا اونا باید چیزی بگن حتما حرفی قبلا زده ک الان اژ گقته های ایشون دارن سو استفاده میکنند

⚖️دوستان اگر سوال و یا مسئله حقوقی داشتید میتونید درخواست دوستی بدید راهنمایی تون کنم ⚖️. 

در عوضی بودن مادرشوهرت شکی نیست

ولی شما که میدونستی با همچین عفریته ای طرفی بچه رو میبردی با خودت

نهایت نیم ساعت معطلی داره مشکلی نبود

بعدم چرا هنوز خبری نیس به مادرشوهرت گفتی فکر کنم باردارم😐

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊