2777
2789
عنوان

بچه هاتون و نزنید😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 28 پست
نه ولی مادرم بچگی منو خیلی میزد

خب مادر بشین بعد اگه بچه انقدررر تو مخی رفت و نزدیش حسابه...منم میگفتم بچه رو نباید زد.الان پسرم بقدری اذیت میکنه هاااا دیوونه میشم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بنظرمنم وقتی تصمیم می گیریم بچه بخوایم اول حتما قبلش کتاب بخونیم و... 

بعدم باید بدونیم قرار چه سختیایی بکشیم چقذر اذیت میشیم گاهی اوقات بیشتر از تحملمون و.... و باز هیچ کدوم نباید دلیلی باشه برای کتک زدن بچه کاش مادروپدرا اینا رو بفهمن

درسته بعدش پشیمون میشن ولی اون پشیمونی دیگه بدرد نمی خوره

خدایاراضیم به رضای تو🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داداشم که کوچولو بودش انقدر باهاش مهربون وخوب بودم که اگر کار بدی میکرد لازم نبود کتک بزنم فقط کا ...

دقیقا همینه

روش درست تربیت بچه همینه خوش به حال داداشت که خواهری مثل شما داره❤

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

ولی من یه بار گذاشتمش پشت در بدون بگه رفته بود خونه همسایه سکته کردم دیدمش داره میاد درو بستم گفتم ب ...

بخدا روشای بهتری هم هست😶

من داداشم که کوچولو بودش انقدر باهاش مهربون وخوب بودم که اگر کار بدی میکرد لازم نبود کتک بزنم فقط کا ...

دقیقا منم خواهرم کوچیک بود همش پیش خودم بود ولی هر وقت اشتباه می کرد کافی بود فقط با دلخوری نگاش کنم فوری اروم می نشست 

خدایاراضیم به رضای تو🤍

کاری به زدن و نزدن ندارم در کل میگم تا تو موقیعیت یه مادر نبودید یا مادر نشدید حرف قشنگ زیاد هس

ببینید من مادر نشدم

ولی بچه که بودم مادرم منو میزد الان دارم تاثیرشو میبینم

من فقط گفتم بهر حال خودتون مختارین

بخدا روشای بهتری هم هست😶

شما هنوز به این چیزا نرسیدی وقتی بچه ت رفت ناپدید شد اون موقع که تا مرز سکته رفتی بیا بگو چیکار کردی ماهم یاد بگیریم

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

شماهم حق نداشتی باز به این روش ابروشو ببری یه مادر بعدش کلی عذاب وجدان میگیره  نمی‌دونم بچه د ...

اون مادر معلوم بود از نظرروحی دچار مشکل شده و بچشو فقط  بخاطر اینکه نخوابیده نزده داره میگه خسته ام از تنهایی و شوهرشم همیشه سرکار بنظرم تازه بچش باید براش یه جور سرگرمی بشه که احساس تنهایی کمتری کنه

خدایاراضیم به رضای تو🤍

اون مادر معلوم بود از نظرروحی دچار مشکل شده و بچشو فقط  بخاطر اینکه نخوابیده نزده داره میگه خست ...

هیچ وقت بچه جای محبت شوهر رو نمیگیره

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

اینکه صددرصد ولی وقتی سرگرم بچه بشه کمتر یادش میفته

نه اینطور نیست 

شما هنوز به این چیزا نرسیدی وقتی بچه ت رفت ناپدید شد اون موقع که تا مرز سکته رفتی بیا بگو چیکار کردی ...

بچه رو گذاشتی پشت در

توقع داشتی غیبش نزنه خب بچس همه کار میکنه  

اگ‌خدای نکرده همون لحظه یه آدم سادیسمی رد میشد بچه رو اذیت می‌کرد یا می دزدید میخاستی چیکار کنی

😑 
بچه رو گذاشتی پشت در توقع داشتی غیبش نزنه خب بچس همه کار میکنه     اگ‌خدای نکرده همون لح ...

باهوش قبل اینکه بزارمش پشت در غیبش زد شما نگران نباش خودم میدونستم دارم چیکار میکنم