2777
2789
عنوان

بچه هاتون و نزنید😐😐😐

415 بازدید | 28 پست

پیرو تاپیک پربازدید...

الان دهه ۵۰ نیس که عادی باشه شما نمیفهمید چه تاثیری داره بخدا اون بچه بزرگ شه همچی یادش میمونه تو دلش عقده میشه

زدن و دعوای فیزیکی مال انسان نیس مال حیواناته

توجیه نکنید ک مادرام گاهی خسته میشن خب خسته میشن از راه دیگه تنبیه کنن خواهشا قبل از مادر شدن یکم روانشناسی کودک مطالعه کنین

بچه ی یکساله اخه زدن داره مریض؟🙂

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

واااای کاملا حق با توئه

مگه کسی بچه رو‌میزنه؟🥹

حیوونام بچه هاشونو نمیزنن از بس دوسش دارن

یه خوشگل خانومه شنگول که شوهرش طلافروشهعاشق آشپزی بین المللی و غذاهای محلی لطفا تو هر تاپیکی رسپی غذاهای محلی گذاشتن شنگول۵۱ رو تگ کنید هرسوالی راجع ، زبان و ادبیات فارسی داشتین بپرسین تا حد خودم پاسخگو ام از تاپیک های ۱۸+ ، فال، طلسم، جادوجنبل، حس ششم خوشم نمیاد پس باید بترکه چون اینجا یه سایت عمومی پر از بچه های کم سن و یا مردهای مریض هست پس رعایت کنیم توهر تاپیکی مخاطب من فقط استارتره، لطفا اگر مخالفی با من ریپ نزن چون جواب نمیدم، پافشاری کنی نی نی یارو میگم جوابتو بده توی تاپیک های خنده ای، بی بی چک مثبت، خبر بارداری، کلا فاز مثبت منو تگ کنید یادم می مونه لطفتون صد بارهم تو تاپیکا گفتم عکساتون رو نزارید چون یه عده منتظر همین عکس گذاشتنها و سواستفاده بعدیشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااای کاملا حق با توئه مگه کسی بچه رو‌میزنه؟🥹 حیوونام بچه هاشونو نمیزنن از بس دوسش دارن

دقیقاااا اونم بچه ی یه ساله

چطور دلش میاد

خوب شد گفتی الان دستم تو صورتش بود🤣🤣 میزنیم خوب میکنیم😛

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

شماهم حق نداشتی باز به این روش ابروشو ببری

یه مادر بعدش کلی عذاب وجدان میگیره 

نمی‌دونم بچه داری یا نه 

ولی کار توهم اصلا انسانی نیست

ما آدما اکثرا پر شعار و ادعاییم 

اون فقط یکم همدردی میخواست که الانم گفت دخترم بیدار شده و داریم باهم کیف میکنیم 

شاید دیگه نزنتش

خوب شد گفتی الان دستم تو صورتش بود🤣🤣 میزنیم خوب میکنیم😛

خب حتی اگه میزنین هم یا از دلش دربیارین یا چمیدونم یجوری نزنین که تو دلش بمونه😅

من داداشم که کوچولو بودش انقدر باهاش مهربون وخوب بودم که اگر کار بدی میکرد لازم نبود کتک بزنم فقط کافی بود بهش لبخند نزنم و نگاش نکنم الهی قربونش بشم من میزد زیر گریه، گریه هااااااا هزار بار معذرت خواهی میکرد، کاش این روش روی بچم هم اثر کنه

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
خب حتی اگه میزنین هم یا از دلش دربیارین یا چمیدونم یجوری نزنین که تو دلش بمونه😅

انقد میزنیم خون بیاره بالا🤣🤣

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

یه همکلاسی داشتم تو دوران مدرسه چقدر مامانش میترسید وقتی مامنش میومد مدرسه بدن این دختر رو ویبره بود یه بار ازش پرسیدم این همه ترسیدن طبیعی نیست خوب یه امتحان خراب کردی دیگه گفت آخه مامانم وقتی عصبانت خیلی وحشتناکه یه بار هم ظاهرا با سیخ داغ تو بچگی تنبیه کرده بود 

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
شماهم حق نداشتی باز به این روش ابروشو ببری یه مادر بعدش کلی عذاب وجدان میگیره  نمی‌دونم بچه د ...

اون همدردی نمیخواست

ایشون بیماره اگه بچه بزرگتر بود اره میشد گفت خسته شده تحملش تموم شده

ولی کسی که نوزاد و میزنه مریضه باید جای تاپیک زدن به روانشناس مراجعه کنه

ضمن اینکه مطمئن باشید دوباره هم میزنه