2777
2789

فوت و فنشو بگید 

و اینکه در کنار زرشک پلو و قورمه به نظرتون خیار ماست درست کنم یا سالاد شبرازی؟

بعد یه جام خونده بودم برای برق انداخت سرامیک میشه با سرکه طی کشید به نظرتون بکشم بوش نمیمونه تو خونم؟

با اجازه استارتر کسی پیج این دختر را داره عکسش را میزارم کل لینک را کپی کنید ممنون میشم










https://as3.ninisite.com/statics/forum/editor/images/2023/4/81dfc743-eeba-4e14-95fe-eb33dce759b6/3195d248-a517-4ada-9a95-d3ed6b559039.jpg?width=600&quality=65&crop&bgcolor=white&autorotate=true

کانال شعر و ادب 🌱✨️https://t.me/zoraghe_sheer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه غذایی که خوب بلدیو برای مهمون درست کن

چرا ریسک میکنی

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
منم خیلی درگیرسرامیکم شماها چجوری برق میندازین

سیف کرم بخرولی یه پیس بیشترنزن چون زیادکف میکنه حتما حتمادمپایی بپوش ببین چقدرتمیزمیشه سرکه بوش خاک برسریه مگه میره ازخونه  

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏

سرکه خالی نه

توی ظرف شیشه شور

تا نصف اب

چپدقطره نرم کننده لباس

چند قطره سرکه

و چند قطره وایتکس بریز

رو سرامیکا اسپری کن

بعد طی بکش

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

قرمه تنها نکته خییییییلی مهمش سبزیشو خوب سرخ کن با شعله کم 

بعدم اروم پختنش و با شعله کم و مدت زیاد خیلی موثره رو جا افتادنش 

من خودم همیشه شب تا صب با شعله خیلی کم میزارم با لوبیا و گوشت خام همرو باهم میزارم

قشنگ زیرش رو کم کنید بزارید آروم آروم بپزه و جا بیافته اگر طبعتون ترش پسنده لیمو عمانی ها رو که میریزید یه ملاقه کوچیک هم آبلیمو بریزید سبزی به اندازه تفت بدید نزارید کامل بسوزه و سیاه شه چون طعم سوختگی میگیره قرمه سبزی سوالی بود در خدمتم

من برا مهمون ریسک نمیکنم 

لوبیا رو جدا با زودپز میپزم

گوشت هم جدا میپزم

بعد سبزی رو یه ساعت با شعله کم سرخ میکنم

بعد اب اضاف میکنم میزارم تا خوب جابیفته 

بعد ک خوب روغن انداخت گوشت و لوبیا اضاف میکنم

میزارم دو ساعت دیگم اروم اروم جا بیفته 

عالی میشه ها

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792